Projekti

Yu-Gi-Oh! Zexal

StefanZIK, 03.2014(prevedeno epizoda) 1/148

Kategorija:TV Anime Serija
Žanr: Akcija, Avantura, Fantazija, Komedija
Studio: Studio Gallop
Broj Epizoda: 146+2
Godina: 2010+
Trajanje po epizodi: 24 min


Yu-Gi-Oh! Zexal je Japanska manga i anime serija trećeg serijala popularnog nastavka Yu-Gi-Oh! Radnja počinje u bliskoj budućnosti u gradu zvanom Heartland. Priča se bazira na dečaka pod imenom Juma Cukomi, mladi duelista koji teži da postane šampion igre Dvoboj Čudovišta, uprkos tome što je amater. Jednog dana, tokom dvoboja sa njegovim rivalom zvanim "Ajkula", misteriozni duh pod imenom "Astral" mu se pojavljuje pravo ispred očiju, kako bi mu pomogao da pobedi u dvoboju. Astral mu obljašnjava o tome kako traži izgubljenu memoriju koja je rasuta na 100 delova širom sveta i zatvorena u posebnim XYZ čudovištima (karte zvane Brojevi). Brojevi imaju sposobnost da posednu duelistu i donesu im najmračnije želje. U cilju da povrati svoju memoriju, Astral se udružuje sa Jumom u cilju da povrade sve izgubljene karte.

Napomena: Prvih nekoliko epizoda sa prevodom biće dostupni do 1. Aprila a potom će se svaka nova epizoda prevoditi svakim drugim danom. Ponekad će se događati manja odstupanja u objavi epizoda, ali će se to samo događati u vreme većih praznika ili zbog odmora prevodioca.

Čitav serijala (148 ep) se planira zavšiti do kraja Oktobra, 2014. Naravno paralelno sa Yu-Gi-Oh! Zexal-om prevodiće se i budući najnoviji serijal Yu-Gi-Oh! Arc-V!


OD SADA ĆE NAŠIM YU-GI-OH Fanovima biti dostupna dva nova serijala!!

SRDAČAN POZDRAV I NE ZABORAVI TE, VREME JE ZA DVOBOJ!!
:tup: