Projekti

Yu-Gi-Oh! ARC-V

StefanZIK, 03.2014Napomena: Yu-Gi-Oh! ARC-V je najnoviji serijal popularnog nastavka Yu-Gi-Oh! Prva epizodu će TV TOKYO oficijalno objaviti 6. Aprila 2014. što odmah napominjemo da će i prvi prevod biti dostupan par dana kasnije.

(prevedeno epizoda) ?/???
Kategorija:TV Anime Serija
Žanr: Akcija, Avantura, Fantazija, Komedija
Studio: Studio Gallop, Nihon Ad Systems
Broj Epizoda: (uskoro će se znati nakon objave prve ep.)
Godina: 2014+
Trajanje po epizodi: 24 min


Yu-Gi-Oh! ARC-V je anime serija koja prati Juja Sakakia, učenika drugog razreda srednje škole "Leo Dvoboji", najveća škola u toj oblasti. Korporacija Leon, predvođena od strane Reiji Akabe, razvija sasvim novu vrstu dvoboj sistema poznatog kao "Akcioni Dvoboji" u kojem je čudovištima dodeljena masa i koji mogu komunicirati sa okruženjem. Ubrzo je ova stvar dostigla okromnu svetsku popularnost. Jujin život se menja jednog dana kada se sukobljava u egzibicionom meču sa trenutnim Profesionalnim Dvoboj Prvakom.

Napomena: Sa pojavom prvih dostupnih epizoda nakon 6. Aprila, biće i dostupni prvi prevodi. Prevodi će se prevoditi na svakih 7 dana, po izlasku nove epizode.

Mnoge informacije u ovom postu još nisu upotpunjene pa očekujte neke manje izmene. Ovoga puta biće to prvi put da pratimo novi serijal, a da pri tome imamo i prevod na naš jezik i to dostupan odmah par dana nakon i oficijalne objave.

Čitav serijala se planira završiti po završetku objave poslednje epizode ovog serijala. Naravno paralelno sa Yu-Gi-Oh! Arc-V-om prevodiće se i Yu-Gi-Oh! Zexal!OD SADA ĆE NAŠIM YU-GI-OH Fanovima biti dostupna dva nova serijala!!

SRDAČAN POZDRAV I NE ZABORAVI TE, VREME JE ZA DVOBOJ!!