Projekti

Toriko (preuzeo DarkMan)

Itachi_Uchiha, 03.2012

Toriko

Godina:2011
Zanr:Comedy, Cooking, Manga, Shounen
Studio:Toei Animation
Tip:TV Series
Broj Epizoda:43
Trajanje: 23 min po epi

http://www.imdb.com/title/tt1899047/

Ukratko o animeu:
U Svetu gde je ukus i miris hrane izuzetno vazno,postoje pojedinci poznati kao ,,Gurmanski Lovci"" koji su specijalizovani za nabavku retkih sastojaka i zivotinja.
Toriko je jedan od ovih lovaca i njegov san je da pronadje najvrednije namirnice i da napravi ultimativni jelovni kurs.Kao jedan od najznacajnijih strucnih lovaca u svetu,on je redovno angazovan od strane restorana u potrazi za bogatim i retkim sastojaka i zivotinja.
Toriko je covek sa nadljudskom snagom i sa velikim znanjem o zivotinjskom carstvu zbog cega on lako hvata zivotinje i pronalazi namirnice tj sastojke dok ne dostigne svoj ultimativni cilj.
Njegov saputnik u ovoj avanturi je plasljivi i slabasan sef kuvar,koji je inspirisan Torikovom ambicijom,a i da poboljsa svoje kulinarske vestine i pomaze mu da nadje retke sastojke.
Organizacija koja je stvorena da preuzme kontrolu nad citavom hranom,u svetu nastaje borba.

-Znam da ovo zvuci malo uvrnuto ali objasnio sam na najbolji nacin,ali svi dobri i zanimljivi anime su malo uvrnuti,samo da pomenem da je ovaj anime pravljen na foru One Piece sto je i ista kompanija radila,objavicu 3-4 titla u ovom mesecu,ne znam tacne datume,ali od 3.11.2012 pocinjem sa radom.