Projekti

The King's Avatar

keen, 04.2019

426x600https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BZjIyMjE5ZDYtMTQxNC00NTEzLTgwYzYtMmM0NDg3OWFlYWM5XkEyXkFqcGdeQXVyNjMxNzQ2NTQ@._V1_.jpg

Tip: Web
Broj epizoda: 12
Studio: GC May Animation & Film
Žanr: Akcija, igra
Godina: 2017.
Opis: Široko je smatran prvoklasnim i vrhunskim profesionalnim igračem u online multiplejer igri Glori, Ie Ksiu je nazvan "Battle God" zbog svojih vještina i doprinosa igri tokom godine. Međutim, kada je bio prisiljen da se povuče iz tima i da ostavi svoju karijeru u igri, nalazi posao u obližnjem internet kafeu. Tamo, kada Glori lansira svoj deseti server, on se ponovo baca u igru koristeći novog lika pod imenom "Lord Grim".

Rana dostignuća Ie Ksiu-a na novom serveru odmah privlače pažnju mnogih igrača, kao i velikih cehova, ostavljajući ih da se pitaju o identitetu ovog izuzetnog igrača. Međutim, iako poseduje desetogodišnje iskustvo i dubinsko znanje, započeće ponovo sa sponzorima i timom u igri koja se promenila tokom godina, predstavlja brojne izazove. Zajedno sa talentovanim novim drugovima, Ie Ksiu se ponovo posvećuje prelasku na put do Glorijevog vrha!