Projekti

Strike the Blood

Lavi, 10.2013Kategorija: Tv
Status: Trenutno se emituje
Žanr: Action, Ecchi, Fantasy, School, Shounen, Vampire, Supernatural
Godina: 2013
Fansub grupa: HorribleSubs

Četvrti praotac. Najmoćniji vampir koji bi trebao da postoji samo u legendama. U pratnji 12 sluga i šireći haos ovaj misteriozni vampir se pojavio u Japanu. U cilji uništenja praoca vlada i organizacija poznata kao Kralj Lavova su odlučili da pošalju čarobnjaka poznatog kao šaman oštrice. Ipak zbog nekog razloga na ovu misiju je poslat učenik šamana oštrice devojka Himegari Yukina. Koristeći najmoćnije anti-demonsko koplje Yukina stiže u okrug demona, Itogami City. Da li je Akatsuki Kojou momak kojeg je poslata da istraži zaista drevni praotac iz legende, i šta se stvarno dešava kao i ko su pravi neprijatelji saznati ćete ako odlučite da pratite ovaj naslov.


Komentar: Nisam planirao da prevodim još jednu seriju dok ne završim F/Z ali upravo sam odgledao 1 epizodu i serija definitivno ima potencijala tako da ću paralelno da radim obe serije po jednu 1 nedeljno.

Animacija stvarno odlična, priča dobra s obzirom da je 1 epizoda a koliko sam video na kraju i u najavi za 2 epizodu biće i bolja.