Projekti

Pokemon: Pikachu's Winter Vacation (1999-2001)

EpicMan, 12.2021

Stavit ću ovdje sve u jedan da ne pravim tri komada.


Pikachu"s Winter Vacation (1999)

Tip:  OVA
Broj epizoda:  2
Žanr:  Avantura, komedija, fantazija
Studio:  OLM
Godina:  1999.
Opis:   Prvi dio avanture je kada su Ash, Misty, Brock i njihovi Pokemoni otišli odsjesti u profesorovu vikendicu na mali zimski odmor. U ovom dijelu, Pikachu i drugi Pokemoni susreću se s nekoliko drugih Pokemona poput Kangaskhana i započinju mnogo različitih avantura. Drugi dio pokazuje kako se naši prijatelji Pokemoni zabavljaju kada Ash, Misty i Brock idu u kupovinu za božićnu večeru.
Pikachu"s Winter Vacation (2000)

Tip:  OVA
Broj epizoda:  2
Žanr:  Avantura, komedija, fantazija
Studio:  OLM
Godina:  2000.
Opis:  Zimski praznici su se vratili! Pikachu i prijatelji vraćaju se u dvije potpuno nove divlje zimske avanture. Prvi je kada ovi prijatelji Pokemoni započnu blagdane božićnom svađom, a Chikorita je uznemirena, može li Pikachu vratiti dobro raspoloženje? Zatim, u predvečerje zime kada svi spavaju, naši prijatelji Pokemoni iskaču iz svojih loptiju i započinju uzbudljivu avanturu u kojoj upoznaju Djeda Božinjaka i ranjenog Stantlera. Hoće li Pikachu i njegovi prijatelji moći pomoći Stantleru da ne odgodi sadašnju isporuku?Pikachu"s Winter Vacation (2001)


Tip:  OVA
Broj epizoda:  3
Žanr:  Avantura, komedija, fantazija
Studio:  OLM
Godina:  2001.
Opis:  Dok se Totodile igra, slučajno ispaljuje grudvu snijega u zrak i pogađa Delibirda, Djedičinog Delibirda, svi njegovi pokloni se razbacaju posvuda. Sve ovisi o Pikachuju i prijateljima da prikupe poklone prije nego što Božić bude uništen.