Projekti

Plastic Memories

SRBCHYROLL, 05.2015Kategorija: TV Anime Serija
Žanr: Sci-Fi
Studio: Aniplex, Doga Kobo, Aniplex of AmericaL, Mages
Broj Epizoda: 13
Godina: 2015+
Trajanje po epizodi: 24 min


Nakon što je pao prijemni ispit za fakultet, osamnaestogodišnjem Cukasa Mizugakiu je ponuđena pozicija u poznatoj SAI Korporaciji zahvaljujući vezama svog oca. SAI Korporaciji je poznata po proizvodnji i upravljanju androidima koji poseduju ljudske emocije, zvane "Giftia." Cukasaova pozicija je bila rad u terminalnom odeljenju gde je njihov glavni posao bio da povrate Giftiase koji su bili blizu isteka svog roka trajanja. Da stvari budu još gore, Cukasu je naređeno da radi sa Islom, Giftiom ženskog pola kojoj nikada nisu bile date nikakve obaveze osim služenja čaja njenim saradnicima.

Napomena: Prevod svake nove epizode koja izađe se šalje u najbržem mogućem roku po objavi Crunchyrolla. Molimo sve Anime ljubitelje da imaju u vidu da će nekada postojati razlozi za manje kašnjenje objave, ali za tako nešto će postojati najava koju možete pratiti na našem websajtu. Prevodi Anime Serijala se šalju u periodu između 19 - 23h ukoliko je toga dana bilo novih izbačenih prevoda epizoda. [color=#FF0000](Anime Srijali preuzeti od Srbchyroll se ne otkazuju!)

SRBCHYROLL je Fansub grupa i grupa ljudi koji volonterski prevode određene najnovije anime serijale. Daćemo sve od sebe da steknemo iskreno poverenje i zadovoljstvo vernih anime fanova.[/color]