Projekti

Ore no Imouto ga Konnani Kawaii Wake ga Nai [Otkazano / slobodno za preuzimanje]

Raph95, 08.2010

Ore no Imouto ga Konnani Kawaii Wake ga Nai
Moja mlađa sestra ne može da bude tako slatka




Kjoske Kosaka, običan sedamnaestogodišnji srednjoškolac se već godinama ne slaže baš najbolje sa svojom mlađom sestrom, Kirino. Od kad zna za sebe, ona ga je ignorisala i gledala ga je sa prezirom. Činilo se da će odnosi između Kjoskea i njegove mlađe sestre biti ovakvi zauvek.

Ipak, jedong dana, Kjoske nalazi DVD futrolu animea za devojčice, "Veštica Zvezdane prašine Meruru". Na Kjoskeovo iznenađenje, unutra je sakriven DVD za odrasle, sa naslovom "Ljubav sa mlađom sestrom!". Kjoske pokušava da otkrije ko je ispustio futrolu tako što prokomentariše nešto o magičnoj devojčici sa slike iz futrole za vreme večere. Svi za stolom reaguju burno, pogotovo njegov otac, policajac, koji mrzi otaku.

Te noći, Kirino upada u Kjoskeovu sobu i započinje možda prvi razgovor u poslednjih nekoliko godina. Kirino uvodi Kjoskea u svoju sobu i pokazuje mu svoju veliku kolekciju bišođo igrica i 18+ animea koje je sakupljala u tajnosti.

Vrsta: TV
Broj epizoda: 12 + 4
Emitovanje: Oktobar - ?
Producers: AIC, Aniplex
Žanrovi: komedija, drama, seinen

Otkazano i slobodno za preuzimanje, eventualno da podelim pos"o s nekim. Jednostavno ima previse zeznutih dijaloga o kojima nisam razmisljao kad sam najavio projekat (koji je bio najavljen pre nego sto je poceo anime)... Eto tako. Srecno.