Projekti

Mado King Granzort [zavrseno]

Pegla, 08.2007

Mado King Granzort
* Žanrovi:
Akcija, Sci-Fi, Mecha, Fantazija

* Radnja:
Radnja se dešava u budućnosti gde je Mesec postao mesto na život, pošto je na njemu pronađeno pregršt kiseonika. Samo odredište je sada velika turistička atrakcija, kako zbog svoje gravitacije tako i zbog netaknute prirode.
Mesecom kruže priče o stvorenjima koja su mešavina ljudi i zečeva, tkz Dugouhima. Takođe kruže priče da takva bića poseduju magične osobine.
Glavni protagonista Taiči, dolazi na Mesec da bi proveo letnji raspust i da bi možda video nekog Dugouhog. Međutim on biva uvučen u sukob između dve drevne frakcije na mesecu...
Serija ja veoma zanimljiva, kombinuje elemente magije kao i elemente tehnike. U seriji možete videti zanimljive borbe robota.

* Studio
Sunrise

* Godina:
1989

* Broj epizoda:
42

* Trajanje epizoda/veličina:
?

* Engleski prevod by:
?

* Info preuzet sa:
www.anime-overdose.com :P

Definitivno sam odlucio da odradim ovu seriju, i mogu vam reci da ovih par titlove kroz koje sam prosao ne izgledaju toliko lose odradjeno kao sto ste vi pricali, odnosno, uz malo razmisljanja moze sve da se sredi, osim ako oni sledeci nisu ultra ocajni :) ali sada nema povratka :)


Cisto da se zna, necu prevoditi epizode koje se vec nalaze na sajtu ali cu ih malo prepraviti, posto sam prosao kroz 2-3 epizode uporedo sa engleskim prevodom i video da ima malo razlika, a posto sam ja sitnicar, to se mora ispraviti :)