Projekti

Initial D - Sve sezone

Kostap5, 05.2015

Initial D: First, Second, Third, Fourth, Fifth and Final Stage[/align]

Tip serije: Serija
Broj epizoda, po sezoni: 26,13,1,24,14,4.
Žanr: Drama, Trke, Komedija.
Godina: 1998-2014
Publika: 18+


Srednjoškolac, Takumi Fudživara, radi na benziskoj pumpi, tokom dana, i kao očev pomoćnik razvozu tofua tokom kasnih noćnih sati. Zahvaljujući očevim savetima i trkačkim kolima, "Tojote Sprinter AE86 Trueno", u očima drugih, on postaje najbolji amaterski ulični trkač i ujedno vladar staze na planini Akina. Zbgo svega toga, stalno ga izazivaju razne trkačke grupe iz svih delova regona Gunma.


Više na:
Sezona 1

Prve 2 sezone deluju malo odbojno u poređenju sa novijim stilovima pravljenja animea, ipak su pravljeni 1998-2000, ali nemojte dozvoliti da vas to odeshrabri i natera da zamrzite anime i proklinjete sebe što ste odvojili vremena za samo dve-tri epizode. Anime je prva klasa i vredi ga pogledati.


*
- Najavljujem da ću odraditi i prevod za film koji je trebalo da izađe 23.5.2015. Serijale ću prevoditi postepeno, ali mi neće biti primaran projekat. Prvo treba da dovršim serijal "Higurashi" i odavno najavljen film "The iDOLM@STER" :D (I još par koje imam na kompu, ali to neću otkrivati.)
- Aamini ne moraju još da otvaraju kategorije u delu foruma "Serije". Kad se nakupi dovoljno prevoda, obavestiću vas preko foruma.