Projekti

.hack//Trilogy

Pegla, 04.2016

.hack//G.U. Trilogy


Tip: Film
Br. Epizoda: 1
Žanr: Fantazija, Drama, Avantura
Studio: Bandai Visual
Godina: 2008
Fansub grupa: LuPerry, WhyNot
Opis:
*Bazirano na hit igri firme CyberConnect2
Ovaj film je smešten u priču sve tri „.hack//G.U. Trilogy” igre. Priča prati Hasea, igrača u MMORPG-u po imenu Svet:R2 prvom prilikom okarakterisan kao UUI (Ubica Ubica Igrača) znan kao „Smrtni užas”, bivši član rasformljenog esnafa Sumračna brigada. Haseo naleće na Azurnog Kajta (veruje da je to Tro-Oštrica i njega krivi za ono što se dogodilo Šino) ali je beznadežno nadjačan. Azurni Kajt s lakoćom pobeđuje Hasea i Isušuje mu podatke, smanjujući mu nivo sa 133. na 1. i ostavljajući ga bez ikakvih predmeta, oružja ili članskih adresa. Ostavljen je sa misterijom vezanom za Isušivanje podataka i zašto Azurni kajt uopšte poseduje takvu veštinu.

Vremenom Haseo nabavlja Avatar Skejta. Time dobija veštinu da priziva Skejta i upravlja njegovim sposobnostima, kao što je Isušivanje podataka. Sa Skejtom kao svojom moći, Haseo započinje potragu za načinom da spasi Šino.

Viđen je kako traga za UI (Ubicom igrača) po imenu Tro-Oštrica, čije žrtve navodno ne mogu da se vrate u Svet nakon što ih ubije. Haseovu prijateljicu, Šino, Tro-Oštrica je napao šest meseci pre dešavanja u igri, i sama igračica, Šino Nanao, je završila u komi.

Trejler: