Projekti

Gunslinger Stratos -THE ANIMATION-

Zlacan, 04.2015


Tip: TV
Broj Epizoda: ?
Žanr: Akcija, Naučna fantastika
Godina: 2015 (Ongoing od 04 aprila)
Studio: A-1 Pictures
Fansub: / crunchyroll
Prevodilac: Srbimation
Opis:
U 2115, zemlja nekada poznat kao Japana, je podeljena na dva paralelna sveta: Pograničan S (Stratos) i 17. Daleko-Istočni Gradski okrug. Pogranica S je odmetnik univerzuma u kojem je sloboda nekontrolisana, dok je 17. Daleko-Istočni Gradski okrug totalni univerzum potpunog lišenja slobode i nalazi se pod stalnim nadzorom. Kada su dva univerzuma počela da se spajaju u jedan, vlada svakog sveta inicirala je operaciju Stratos, protokol svetskih razmera pri čemu će rukom birana grupa Gunslingers-a, plaćenika i specijalnih pojedinaca, svaka od dva univerzuma, biti poslata 2015. godine da promeni prošlost eliminacijom druge strane dok samo jedna grupa ne preživi, brisanje paralelnog univerzuma je u procesu.

Priča se vrti oko grupe Gunslingers-a, svaka od dva univerzuma koji učestvuju u operaciji Stratos, naročito na grupu od četiri prijatelja iz detinjstva: Toru Kasumi, Kioka Katagiri, Kioma Katagiri, a Shizune Rindo, koji svi moraju da se suoče sa sopstvenim klonom i uoče mane i razlike kako bi preživeli.

! Očekujte prevode jako brzo, tj pošto je ovo novi anime koji je tek počeo da se airuje, gledaću da prevedem u što kraćem roku odmah pošto izađe epizoda.