Projekti

Giant Killing

Nightwalker, 06.2015

--- Giant Killing ---



Tip: TV
Status: Završen
Epizode: 26
Žanr: Drama, Sport, Seinen
Godina: 4 april 2010 - 26 septembar 2010
Studio: Studio Deen


Opis:


East Tokyo United (ETU), već nekoliko godina jedva odoleva da opstane u vrhunskoj fudbalskoj ligi Japana. Preuzeli su sve moguće mere samo da izbegnu ispadanje u niži rang. Situacija biva još lošija, jer je navijača sve manje i manje.
U nadi da poboljšaju svoj učinak u takmičenju i da reše sve probleme u klubu, ETU je angažovao novog trenera, koji je pomalo ekscentričan, a njegovo ime je Tacumi Takeši. Dok je bio mlad, Tacumi je smatran velikim fudbalskim talentom i igračem, i njegovi prvi koraci u fudbalu vode baš iz ovog kluba u koji se vraća ali ovoga puta kao menadžer.
Ali, Tacumi nije uobičajeni menadžer... on je vodio amaterski klub kroz niže ali kvalitetne lige Engleske i koji je odneo pobede protiv daleko jačih klubova sa većim budžetom. Posao u ETU za njega neće biti nimalo lak, jer će njegov klub morati da se susretne sa kvalitetnijim ekipama ali kako god, Tacumi je poznat po nadimku... Ubica Divova.

#Info: U zavisnosti od situacije, korigovaću "Ubica Divova" sa "Ubijanje Divova"... čisto da se zna i da ne bude nekih zabluda u vezi sa tim.