Projekti

Euphoria [18+]

rueno, 07.2020Tip serije: OVA
Broj epizoda: 6
Žanr: 18+
Studio: Majin
Godina: 2011-2016
Opis: 
Keisuke Takatou se budi u bezizražajnoj beloj sobi, nesvestan kako i kada je stigao. Dok je istraživao gde se nalazi, primetio je šest poznatih devojaka šćućurenih oko velikog ekrana- njegova prijateljica iz detinstca Kanae Hokari, predsednica razreda Miyakou Ando, njegova profesorka engleskog Natsuki Aoi, studentkinja treće godine Rika Makiba, i njegove drugarice iz razreda Rinne Byakuya i Nemu Manaka.

Dok pokušavaju da shvate svoju trenutnu situaciju, preko ekrana se iznenada začuo glas čije su reči bile, "Igra će sada početi". Pravila igra su jednostavna ali brutalna; određen kao "vratar" Keisuke mora da izabere jednu od devojaka kao njegovu "ključaonicu" i da je siluje na određeni način. Tek nakon što uradi to, posle pet rundi grupi će biti obećana sloboda.

Odbijajući da prizna situaciju, Miyakou žestoko odbija učešće. Iznenada se cela soba zamračila. Kada su se svetla ponovo upalila, Miyakou je bila vezana za električnu stolicu. "Odustajanje od igre rezultiraće smrću", objavljuje tajanstveni glas dok je električna stolica pogubljuje.

Ostavljeni bez drugih opcija, prestravljeni zarobljenici se prepuštaju i tako počinje sadistička igra koja će probuditi njihove pohotne želje kroz bol i zadovoljstvo.