Projekti

Digimon Adventure: Last Evolution Kizuna

EpicMan, 07.2020

Digimon Adventure: Last Evolution Kizuna


Tip: Film
Žanr: Akcija, avantura, komedija, drama
Studio: Yumeta Company
Godina: 2020.
Trajanje: 1h 35min
Opis: Prošla je 2010. godina, više od deset godina od ljeta kada je Taichi upoznao Agumona i ostale te imali svoju avanturu u Digitalnom svijetu. Svjetsko postojanje Digi Odabranih je postepeno priznato, a viđenje Digimona u stvarnom svijetu postalo je manje neobično. Taichi je postao student, dok su Yamato i ostali shvatili svoj smisao te krenuli vlastitim putevima u životu.

Tijekom svega ovoga, diljem svijeta počinju se događati određeni incidenti oko Digi Odabranih. Menoa i Imura su učenjaci čije je područje proučavanja Digimon koji su se pojavili ispred Taichija i drugih. Njih dvoje traže pomoć skupine, tvrdeći da je uzrok incidenta Digimon zvan Eosmon. Taichi i Digi Odabrani se još jednom okupljaju kako bi mogli riješiti stvar. Ali tijekom bitke s Eosmonom nešto pođe po zlu s evolucijom Agumona i ostalih. Kad Menoa ovo vidi, izviješćuje Taichijevu skupinu o šokantnoj istini: Kad Digi Odabrane postane punoljetan, njegov ili njezin partner Digimon će prestati postojati...

Prijetnja koju je Eosmon predstavljao postupno se širi i na Taichijeve prijatelje. Ne može spasiti svoje prijatelje ako se ne bori, ali borba će značiti da se mora ranije oprostiti od svog partnera. Mislio je da će zauvijek biti zajedno. Hoće li se boriti, čak i ako to znači izgubiti partnera? To zna Digi Odabranog znači postati punoljetan. Suočeni s nepromjenjivom sudbinom, kakv će odgovor proizvesti veza između Taichija i Agumona samo za njih dvoje?

https://www.youtube.com/watch?v=MgLz8c_hbJ0&t

*Koristim orginalne engleske titlove od Toei Animation, međutim snimak na sebi ima watermark i hardsubani titl. Tako da ću raditi s tim snimkom dok ne dođe bluray (za manje od 2 mjeseca). Prijevod je skoro pri kraju.

Primjer: