Projekti

Dakaretai Otoko 1-i ni Odosarete Imasu

FilipA99, 08.2021

225x318https://cdn.myanimelist.net/images/anime/1402/95620.jpg

Tip serije: TV
Broj epizoda: 13
Žanr: Drama, jaoi, romansa
Studio: CloverWorks 
Godina: 2018
Opis:  
Takato Saiđo već pet godina zaredom nosi titulu “Naj seksilnijeg muškarca godine”. On je uspešan glumac, sa 20-godišnjim iskustvom i svestan je da je njegov dobar izgled znatno iznad proseka. Ponosan je na svoju karijeru. Takato titulu smatra odgovarajućim pokazateljem svog uspeha. Ali kada njegovu vladavinu okonča glumački početnik Đunta Azumaja, koji je debitovao pre samo tri godine, Takatov početni šok ustupa mesto ljubomornom neprijateljstvu. Čini se da ga je čak i u novoj drami u kojoj je glumio, iznenada nadmašio: ugrabivši Takatovo uobičajeno mesto glavnog glumca. Đunta mu stalno uspeva ići na živce, a Takato se najviše razbesni na njegov vedar osmeh i ljubazne reči.


Napomena: Encoding ovog animea sa mojim prevodom je radio Zer0Flamer, momak sa Anime Balkana, njegov encoding će se nalaziti u strim sekciji Anime-overdose-a. Jbg, nemam vremena da ja encodujem.

P.S Trebalo je da zovem Ruena da prevodi sa mnom ovaj anime, da ga malo uzbudim, ali jbg, nisam se setio na početku da ga zovem, tako da je sada kasno.