Projekti

Dakara Boku wa, H ga dekinai. (だから僕は、Hができない。)

-T-, 06.2015

Moje licno misljenje je da ovaj anime nije za mladje osobe od osamnaest godina, ali na internetu stoji da nije za mladje od sesnaest. Neka redakcija proceni da li ce biti dostupan samo za punoletne ili za sve.Vrsta: TV
Broj epizoda: 12 + OVA
Žanr: Akcija, komedija, perverzija, fantazija, golotinja, natprirodna
Studio: Feel
Godina: 2012

Opis:

Samoprozvani, ponosni, perverzni, mladic Rjoske, je lud za zenama. Njegove misli su okupirane zadnjicama, grudima, ramenima, nogama, stopalima... svime sto zenu cini zenom.
Jednog dana, vracajuci se iz skole kuci, naisao je na crvenokosu devojku kako stoji ispred njegove kuce; odeca joj je bila mokra, slepila se uz telo, gotovo do dela gde se providila. Kakav jeste, Rjoske nije mogao da dopusti ovoj prelepoj devojci da stoji na kisi i poziva je u svoju kucu. Na njegovu nesrecu, nije znao da ce ubrzo nakon upoznavanja misteriozne devojke zavrsiti sa balcakom, iz koga je izvirao polomljeni, kratki, deo ostrice, u svojim grudima.
Lisara, crvenokosa devojka koju je Rjoske tek upoznao, je zapravo Bog smrti. Ukoliko zeli da prezivi u svetu ljudi, mora da se hrani energijom ljudskog duha. Dok ne pronadje osobu za kojom traga, zadovoljava se na Rjosketovoj energiji koja je veoma slabog duha. Ipak, Rjoske crpi neverovatne moci iz svog "libida".
Ipak, Lisara nije jedini Bog smrti koji trazi osobu izvanrednih duhovnih sposobnosti. Sta ce se desiti u ovoj veoma kratkoj, brutalno perverznoj i komicnoj seriji koja mami smeh i plac, ostaje na vama da pogledate.

Prevodi se mogu ocekivati nakon prevoda za Madlaks, sto znaci da najverovatnije sve nece biti gotovo pre kraja jula. Ukoliko neko zeli da pomogne, mozemo se dogovoriti oko toga. :)