Projekti

Captain Earth

SRBCHYROLL, 05.2014Kategorija: TV Anime Serija
Žanr: Akcija, Mecha, Sci-Fi
Studio: Bones
Broj Epizoda: 25
Godina: 2014+
Trajanje po epizodi: 24 min


Radnja i priča Anime Serijala počinje srednjoškolcem, Daiči Manacuom, koji pokušava da otkrije tajne neobične duge prstenastog oblika koja se jednog jutra tokom njegovog letnjeg raspusta misteriozno pojavila među oblacima ostrva Tanegašime.Sluteći na svašta i bivajući sav u čudu, uputio se ka Tenegašimi, domu Japanskog Svemirskog Centra Tenegašima. Sedamnaestogodišnjak pod idemon Araši pita Daiči-ia zbog čega se vratio na ostrvu, gde na to dobija odgovor da se vratio kako bi ispunio obećanje. Misteriozna smrt Daičievog oca, sećanja na misteriozne dečake i devojčice koje je upoznao još kao dete, sva sećanja mu se polako vraćaju ali ujedno i mešaju, te mu stvaraju odredjeni emocijonalni problemi. Na ostrvu, otkriva i upoznaje nepoznatog gigantskog robota pod imenom "Zemljana Mašina."Daiči je priupitan, "Da li si ti Kapetan?" Od tog trenutka, Daiči biva ubačen u svemirske brobe protiv roboda iz orbite Urana, "Kiltgang". Kada zvezde zasijaju jarko na nebu bitka počinje.

Napomena: Prevod svake nove epizode koja izađe se šalje u najbržem mogućem roku istog dana po objavi Crunchyroll. Molimo sve Anime ljubitelje da imaju u vidu da će nekada postojati razlozi za manje kašnjenje objave, ali za tako nešto će postojati najava koju možete pratiti na našem websajtu i sa druge strane će se tako nešto vrlo retko dešavati. Prevodi Anime Serijala se šalju u periodu između 19 - 23h ukoliko je toga dana bilo novih izbačenih epizoda. (Anime Srijali preuzeti od Srbchyroll se ne odkazuju!)

SRBCHYROLL je fansub grupa i grupa ljudi koji volonterski prevode određene najnovije anime serijale. Daćemo sve od sebe da steknemo iskreno poverenje i zadovoljstvo vernih anime fanova.