Anime diskusija

Tokyo Ghoul

Autor opisa: emilyMAL
Type: TV
Episodes: Unknown
Status: Currently Airing
Aired: Jul 4, 2014 to ?

Priča je smještena u Tokyju, kojeg opsjedaju misteriozna bića pod imenom Ghouli koji se hrane ljudima. Stanovnici grada su grčevitom strahu jer je identitet Ghoula nepoznat.
Kaneki, tipični student, upozna Rize, koja je strastveni čitač kao i on, u kafiću kojeg oboje često posjećuju. U tom trenutku ne shvaća da će se njegova sudbina promijeniti tijekom noći.Komentar:
Pa evo, iz prve epizode sam naučila da jako dobro pazite kada kući pratite osobu koju ste tek upoznali xD U neku ruku, prva epizoda je predvidljiva od prve minute, "klasičan" slijed događaja (čudovišta-ljudi koji jedu ljude), ali, koliko sam pročitala, prvi chapteri mange su takvi, a kasnije su svi potezi nepredvidljivi pa se nadam da će i anime biti takav kao i to da neće previše toga promijeniti ili izbaciti tako da bi anime mogao postati zanimljiviji nego što je sad. Nemam nikakvih očekivanja od animea tako da se nadam da će me pozitivno iznenaditi što bude dalje odmicao.
Također, još nije poznat broj epizoda. Prva ep je pokrila prvih 5-6 chaptera, a do sada je izašlo 134 chaptera. Iako postoji šansa da budu 24 epizode, mislim da će ipak završiti s 12-3.