Anime diskusija

RDG: Red Data Girl

Autor opisa: sajber


Tip: ONA
Epizoda: 12
Studio: Lantis, P. A. Works
Žanr: Fantazija
Trajanje: 24 minute po epizodi

Opis:
Suzuhara Izumiko je 15 godišnjakinja koja je odgajana i štićena u hramu, duboko u planimama Kumano. Jako je sramežljiva i uništava sve elektroničke uređaje koje dotakne. Nakon što ona počne razmišljati o tome da se preseli u grad kako bi pohađala srednju školu, njezin zaštitnik Sagara Yukimasa preporučuje joj školu u Tokyu i prisiljuje svog sina Miyukia da služi Izumiko. Miyuki i Izumiko ne podnose jedan drugoga, ali njihov odnos se počinje mjenjati nakon incidenta koji okupljuje školu u kojoj se nalaze. Izumiko saznaje o svojoj sudbini "Hinegami Goddess-a, a Miyuki o svojoj obavezi kao njezn zaštitnik.

Komenentar:
Jučer je izašla prva epizoda i za sada se čini zanimljivo, zanimljivije no što to opis nalaže. Izumiko me malo živcira zato što ne volim likove koji su sramežljivi i ne znaju se založiti za sebe, koji znaju samo plakati, ali možda se njezina osobnost popravi tokom epizoda. Nadam se da će biti puno više od odnosa dvaju glavna lika, budući da je opis obečavajuć što se tiće njihovih sudbina. Anime adaptira Novelu koja ima 6 volumea, a dali ih vjerno prati i koliko će prikazati u ovih 12 epizoda nebih znao. Doduše postoji i manga koja je počela izlaziti 12-e i još uvijek izlazi. Za malo više infa o tome će te morati googlati.

Atmosfera je za sada baš fina (xD) Volim naslove koji se odvijaju u manjim gradićima okruženim planinama. Još ako je misterija, tim bolje, ali i ova fantazija će nadam se ugodno sjesti atmosferi. Crtež je uredan i dobar, iako je dizajn likova klasičan. U svakom sličaju, više ću znati reći kad izađe još koja epizoda i kad se otkrije još više likova koji će obuhvačati radnju.