Anime diskusija

Ping Pong Club

Autor opisa: ZetaZaku"There are six members of the boy"s ping pong club. Two are relatively normal; however, the other four consist of an aspiring sexual deviant, two perverts, and a guy with lethal B.O. Add in a cantakerous girl as a manager, and you have the entire crew.

This series pushes the boundaries of good taste beyond anything the western world has experienced, yet somehow manages to remain vaguely charming. The antics of the ping pong club includes one member"s trademark "Protruding Pecker Serve," molesting cross-dressing members, and the infamous "Turtle Sequence," which is much too horrifying to describe. Full frontal nudity and tasteless jokes abound."

AniDB

Genres: Comedy, School, Sports, Ecchi

Komentar: Vecina epizoda su smesne, ali ima i nekih groznih, kao na primer kad Maeno pojede onu bubu ili izbaci ping pong lopticu iz dupeta i slicne fore haha. Svidelo mi se kako likovi nisu bas najlepsi, sto se dobro uklapa. Ne kao u novim serijama gde likovi izgledaju savrseno, ali ih svi eto tako zbog price posmatraju kao da su Frankenstajnovo cudoviste.

Iako se zove Ping Pong club, anime je jako malo okrenut sportu. Jedini koji treniraju su Kinoshita i Takeda, dok se ovi ostali tokom celog treninga glupiraju. Jedine epizode bas vezane za stoni tenis su kada se takmice u onom turniru koji je trajao svega 2ep (odnosno 4, posto su epizode podeljene na dva dela) tako da je anime vise za comedy i ecchi fanove, a ne za fanove sporta.

Sto se muzike tice, oba opening-a imaju dobru pesmu i jako smesnu animaciju koja je verovatno parodija na neke stvari. Mislim da i kvalitet serije mozete proceniti na osnovu introa, jer je odlicno predstavljen anime u njima.