Anime diskusija

One Punch Man

Autor opisa: LaviProdukcija: Madhouse, Viz MediaL
Žanr: Action, Comedy, Parody, Sci-Fi, Super Power, Supernatural, Seinen
MAL: One Punch Man


U novoj akcionoj komediji sve vezano za mladića Saitamu na prvi pogled "vršti" prosečno. Njegov bledi pogled, njegova ćelava glava kao i negova ne bas impresivna telesna građa. Naizgled taj prosečni momak je sve samo ne prosečan, on je super heroj u potrazi za snažnim protivnicima. Međutim u njegovoj potrazi postoji jedan problem, naime on je toliko jak da svakog protivnika ma koliko moćan bio porazi sa jednim udarcem...Komentar (sadrži male spojlere 1 ep): odgledao sam prvu epizodu i s obzirom kakav se hajp unapred stvorio nisam očekivao mnogo, a dobio sam još manje. Nikako mi nije legla 1 epizoda, znam da bi ovo trebala biti parodija ali koriste svaku priliku da glavnog lika pokažu neozbiljno kao da ga je dete crtalo, to mi se nikako ne sviđa i nadam se da će da ublaže to vremenom iako je namenjeno kao humor (u nekim situacijama može biti ok ali ako se pretera onda već nema smisla). Ima previše naumičnih borbi za 1 ep, skoro da nema dijaloga.

Da ne spominjem da je njegov razlog za sve ovo "dopizdilo mi je biti nezaposlen pa ću da postanem heroj," mada moram da priznam da za takav razlog još nisam čuo ni u animeu. Animacija je dobra što se već i očekuje od madhousa (osim kada je fokus glavni lik).

Vidim da i neki ljudi koji inače vole malo ozbiljnije naslove daju preporuku za ovo tako da ću definitivno da pogledam još koju epizodu pa da vidimo kako će ići. Jbg ni Jojo mi se nije svideo na početku pa mi je sada HOĆU JOŠ tako da videćemo šta će biti. :)

Da li je neko pogledao 1 ep, kako vam se čini?