Anime diskusija

No Game No Life

Autor opisa: emilyPriča se vrti oko Sore i Shiro, brata i sestre koji su poznati kao nepobjedivi gejmeri širom Interneta. Oni čak i stvarni svijet smatraju još jednom "glupom igrom" te tvrde da nisu stvoreni za njega.
Jednog dana, dječak pod imenom "Bog" ih odvede u drugi svijet gdje je on, Bog, zabranio ratove i proglasio svijet u kojem se sve određuje igrama, pa čak i državne granice. Čovječanstvo je svedeno na jedan grad okružen drugim rasama, a unuka prijašnjeg kralja počinje misliti da su Sora i Shiro upravo ti koji će čovječanstvo podignuti s dna.


MAL
Type: TV
Episodes: 12
Status: Currently Airing
Aired: Apr 9, 2014 to ?
Producers: Madhouse, Media Factory
Genres: Adventure, Comedy, Ecchi, Fantasy, Supernatural


Komentar:
Prva epizoda mi je i bila dobra. Ideja o drugom svijetu gdje nema ratova i gdje sve ovisi o igri mi se svidjela. Animacija i boje su mi fantastične. To mi se čak i najviše svidjelo u svemu. Uglavnom, prva epizoda mi je dobro počela i tu sve staje.
Druga epizoda je bila pa skoro čista suprotnost prvoj. Hrpa ecchija, lolicona, fan servicea... Baš svega onog čega i nisam neki fan. Zbog te druge epizode mi je anime postao malo negledljiv i smor jer pretpostavljam da, ako su tako počelo već u drugoj epizodi, da će i idućima biti toga još više i nekako mi je bilo krivo vidjeti da se dobra priča "kvari" s tim.
Mislim, svejedno ću nastaviti dalje gledati. Nije mi problem izdvojiti tjedno 20 minuta, al ono...