Anime diskusija

Kaichou wa Maid-sama

Autor opisa: emilyMAL

Tip: TV
Epizode: 26
Status: Završen
Prikazivanje: 2.4.2010. do 24.9.2010.
Žanr: Komedija, Romantika, Škola, Shoujo

Ayuzava Misaki je učenica srednje škole Seika. Seika je dugo bila škola za dječake na lošem glasu zbog divljih učenika. Ali nakon što je postala mješovita, u nju se nije upisivali mnogo djevojaka baš zbog njezine reputacije. Upravo zbog toga, Misaki je uzela stvari u svoje ruke odlučna da promijeni školu i učini je sigurnim mjestom za djevojke te je postala predsjednica učeničkog vijeća.
Zbog tih svojih principa, dečki u školi su je počeli smatrati žestokim diktatorom protiv dječaka. Međutim, unatoč njezinom opakom izgledu, ona potajno radi u Maid Cafeu kako bi mogla zaraditi novce i pomoći svojoj obitelji. To slučajno otkrije Usui Takumi, najpopularniji dečko u školi, i počne se zanimati za Misako.Komentar: Jako dugo nisam pogledala neki opušteni shoujo i prije par dana sam ovaj bez veze upalila iako mi je priča zvučala klišejski. Ali moram reći da mi se anime skroz svidjelo :D Animacija je lijepa, situacije su često prikazane kariktaurama i uz to sve je stvarno simpatičan i smiješan, baš za opustiti se. Glavna likuša je malo tsundere, ali taman toliko da ne može biti naporna, a glavni je, naravno, jak i uporan ljepotan koji slijeće našu heroinu.
Općenito, ako bi netko htio neku dobru shoujo komediju, predložila bih ovaj anime :D Nisam ga do kraja pogledala, nemam toliko vremena, ali mislim da bih ga mogla u cugu.