Anime diskusija

Hunter x Hunter

Autor opisa: Amakage
A Hunter is one who travels the world doing all sorts of dangerous tasks. From capturing criminals to searching deep within uncharted lands for any lost treasures. Gon is a young boy whose father disappeared long ago, being a Hunter. He believes if he could also follow his father"s path, he could one day reunite with him.

After becoming 12, Gon leaves his home and takes on the task of entering the Hunter exam, notorious for its low success rate and high probability of death to become an official Hunter. He befriends the revenge-driven Kurapika, the doctor-to-be Leorio and the rebellious ex-assassin Killua in the exam, with their friendship prevailing throughout the many trials and threats they come upon taking on the dangerous career of a Hunter. Based on the manga by Togashi Yoshihiro.


Godina: 1999 - 2001
Epizoda: 61

Počeo sam gledati anime- u pod ovim imenom. Uglavnom ovako:
Glavni lik je klinac Gon koji nije vidio oca već 10 godina. Kada je Gon saznao da mu je otac živ, i da nije umro u nesreći, i da je jedan od prvih 5 huntera na svijetu, tj. jedan od najboljih. Tako je Gon, kada je napunio 12 godina [bio dovoljno star da krene na Hunter Exam], krenuo u potragu za svojim ocem. I putem učio vrijedne vještine koje će mu trebati u budućnosti. Jedna od njih je i Nen. Za one koji gledaju Naruto je ovo sigurno jasno jer je Nen slična stvar kao i Chakra, samo sa više različitih oblika i koristi. Postoji 6 vrsta Nen- a: Ren, Ten, Hatsu, Zetsu, Kou... itd.

Ukratko... preporučam vam da pogledate ovu anime- u. Mogu samo reći da su odlični.

E da, anime- a je iz 1999. god., ali se još uvijek snima. Oni izbacuju anime- u u svijet tek kada naprave cijelu sezonu tako da nema čekanja i živciranja kada će izaći. Sljedeća sezona [5. po redu] izlazi u 2008. godini. Koliko sam uspio saznati. ¤(n_n)¤
Pozdrav...

Recenziju možete pročitati na Hunter X Hunter