Anime diskusija

Free!

Autor opisa: emilyMAL
Type: TV
Episodes: 12
Status: Finished Airing
Aired: Jul 4, 2013 to Sep 25, 2013

Haruka Nanase je dečko koji je oduvijek volio biti okružen vodom i plivati. Prije završetka osnovne škole, sudjelovao je u plivačkom natjecanju zajedno sa svojim prijateljima Makoto Tachibana, Nagisa Hazuki, and Rin Matsuoka. Nakon pobjede na natjecanju, svaki od njih je otišao svojim putem.
Nakon nekog vremena, Rin se odjednom i narušava njihov monotoni srednjoškolski život izazivajući Haruku na natjecanje kako bi mu pokazao svoj napredak. Ne želeći da sve ostane na tome, Haruka, zajedno sa svojim prijateljima Makotom i Nagisom i novim članom Rei Ryugazakuom osnivaju Iwatobi Plivački klub kako bi pobijedili Rina.

Komentar: Anime valjda odiše fanserviceom čim se vidi slika xD Bilo mi je malo čudno kako bi mogao izgledati anime o plivanju jer plivanje nije toliko timski sport, ali nije ispalo loše. Priča animea možda nešto posebno, nekako je klasična, želja za povratkom starog prijatelja, borba između starih prijatelja, bla bla bla, ali odiše nekom pozitivnom energijom koja me tjerala da dalje gledam. Naložio me na plivanje u sred zime da sam išla na bazen svaki tjedan na 0 stupnjeva xD Uz to, seiyi su dobri (Miyano <3 ) tako da još jedan razlog za gledati. I ne, nije ni shounen-ai ni yaoi. Čista prijateljska ljubav :D E da, glazba mi je odlična, totalno energična!