Anime diskusija

Beelzebub

Autor opisa: veleZanr: Akcija/Komedija
Studio: Pierrot+
Broj epizoda: trenutno 16
Izlazi subotom

Oga, delikvent koji je veoma zao i okrutan, sticajem okolnosti nalazi jednu bebu koja se zalepila za njega i nece da ga pusti. Kasnije se ispostavlja da je ta beba u stvari beba Demon Lorda i da je on poslao da unisti covecanstvo. Zbog okrutnosti Oge beba ga je zavolela i koristi ga kao katalizator kroz koji moze da koristi svoju moc. Takodje, kada god beba zaplace sokira Ogu ogromnom munjom. Tu dolazi i par demona iz njihovog sveta koji treba da paze na bebu dok ona ne unisti svet zajedno sa Ogom.

Sta reci osim - hilarious. Svaki detalj ovog anime-a je smesan do suza. Akcione scene su prilicno kratke, ali dobro odradjene. U ovih 16 epizoda do sad, Oga je svakog negativca premaltio za 3 minuta. xD Anyway crtez je solidan, animacija je solidna, prica je veoma originalna, a humor je odlican. Muzika nije nesto, kao ni op i end. Medjutim sve to nadoknadjuje ogromna doza humora i akcije. Ne znam da li ikome moze da se ne svidja ovaj anime. Beba Beel je jedno od najsladjih anime stvorenje. :3

6. epizoda je jedna od najsmesnijih stvari koje sam u zivotu video.

Ne zna se koliko ce epizoda anime imati, ali po obimu radnje reklo bi se da nece biti nesto previse. Mozda cak i standardnih 24.