Anime diskusija

Aura: Maryuuinkouga Saigo no Tatakai

Autor opisa: sajber


Tip: Film
Godina Izdavanja: 2013
Žanr: Komedija, Romantika, Škola
Trajanje: 1h. 23 min.

Opis:
Satou Ichirou once called himself "Maryuin Koga" and behaved as if he were a hero in a fantasy world. His strange behavior caused his classmates to bully him, and he left the school.

At his new school, he tries to behave like a normal boy, but one day he meets a girl who cosplays with a blue cape. She calls herself "a researcher traveling from the outer world to search for the "Dragon Terminal"". At first, Ichirou rejects the girl, Satou Ryouko, because her behavior reminds him of his embarrassing past, but he changes his mind after seeing her getting bullied.

In order to bring Ryouko back to real life, Ichirou accepts her and his past and begins the final battle as Maryuin Koga.


Komentar:
Jedan zanimljiv film sa super atmosferom i poprilično smješnim likovima. Ukratko, radi se o djeci koja su zaostala u društvu i povlače se u svoj svijet gdje si umišljaju da su čarobnjaci iz drugog svijeta na tajnim misijama. Dosta je nerealno, ali koliko je nerealno, toliko je i zabavno. Glavni lik je prije bio isto zaostao, ali kako se je "izlječio" i preselio u novi grad i novu školu, sada postaje polularan među svojim vršnjacima. Problem počinje kada ga učitelj ucijeni da će svima reći za njegovu prošlost ako ne bude pazio na "zaostale" u njegovoj školi. Dosta me je naživcirao jer iako sad postaje popularan, i dalje je pussycat. Bilo je par bahatih ženski u njegovom razredu kojima je trebao razvalit 2-3 šamara i riješio sve probleme. Ali onda nebi imali materijala za gledati, haha.