Anime recenzije

[+18 Hentai] Living Sex Toy Delivery

Godina snimanja: 2002.
Broj epizoda: 3

Postoji dosta tabu tema u svetu, a jedna od njih je svakako seks. Seksualni nagon duboko je ukorenjen u svima nama i da nije njega ne bi bilo ni ljudske vrste. Tokom vremena ta potreba je prerasla u nešto više, tako da je u svakodnevnom svetu sasvim normalno imati fantazije i razne „pervert“ potrebe na svakih pet minuta. Ono što se desi kada bilo koja osoba hoće da izrazi te želje na jedan savim drugi i slikovitiji način, naziva se Hentai! Ovaj anime, koji potpada u hentai žanr upravo to i predstavlja - jedan slikovit izražaj sadizma u seksu. Koliko god to bolesno zvučalo, to je ono što većina populacije voli.

Radeći u kompaniji za selidbe, Šoudžija kao pratioca na žurku poziva devojka po imenu Juka. U jednom trenutku na žurci Šoudži ostaje bez svesti. Polako otvarajući oči, Šoudži uviđa da je sa svih strana okružen devojkama koje čekaju u redu da bi zlokoristile njegovo nago telo. Svaki pokušaj da bilo šta učini je onemogućen, pošto je svaki deo njegovog tela ukočen i nepokretan. Posle više sati, Šoudži ponovo gubi svest, nakon čega se budi u kartonskoj kutiji, na koju u punoj brzini juriša putnički voz. Pošto se izvukao iz smrtne situacije, glavni junak pronalazi oproštajnu poruku u kojoj on objašnjava razloge zašto se ubio. Uvidevši da su ga iskoristile, a posle pokušale ubiti, Šoudži rešava da im se osveti i preuzme pravdu u svoje ruke. U potrazi za osvetom, odlazi do Jukinog stana i, pretvarajući se da je momak koji radi dostave, ulazi u njen stan. Planirajući da Juku iskoristi kao izvor informacija, on je pakuje u kartonsku kutiju i odvodi na nepoznato mesto. Sve ovo predstavlja "mirni" uvod u ovo ostvarenje.

Ovaj anime je kombinacija velike doze fetišizma i sadizma. Neke stvari su jednostavno prejake. Svaka od devojka koju Šoudži pronađe ima neki fetiš, a Šoudži ga protiv njih koristi na raznorazne sadističke načine. Takođe kada psihički slomi devojku, on je u kartonskoj kutiji isporuči ili ispred zgrade gde ona živi ili ispred posla. Tako devojka pored psihičkog sloma, biva degradirana i u društvenom pogledu.

Karakterizacija likova je dosta zanimljivo odrađena. Kao što smo rekli svaka devojka ima neku pozadinsku priču koja je iz određenog razloga povezuje sa dotičnom žurkom. Te pozadinske priče su neprimetno, ali opet veoma detaljno prikazane. Ono što izdvaja svaku je fetiš koji upražnjavaju između četri zida.

Crtež je karakterističan za većinu Hentai ostvarenja. Sami akteri nisu nešto preterano detaljno nacrtani, ali se zato nivo detalja povećava na određenim delovima tela.

Preporučujem ovaj hentai svima onima koji vole malo više grubosti u seksualnom životu. Sam naslov se ni po čemu ne izdvaja od ostalih ostvarenja iz ovoga žanra, ali ga ipak treba pogledati.

Tekst napisao GoKu