Anime recenzije

[+18 Hentai] Chains of Lust

Moglo bi se reći da je ovo još jedan u nizu hentai opisa, ali to uopšte nije normalan hentai. Gledajući razne bolesne serije koje se vrte po našim televizijama, uvek sam se pitao kakvi bolesni umovi mogu da smisle neke stvari. Neki kažu da je u pitanju umetničko izražavanje scenariste, odnosno maštovitost ljudskog mozga. Komentar koji mogu da dam na ovakve konstatacije je: bolest je bolest, samo zavisi u kom pakovanju dolazi.

Ona je u nesvesti i dolazi polako sebi. Otvarajući oči uviđa da se nalazi u kombiju zajedno sa dvojicom momaka od kojih jedan drži kameru i snima je. Šta joj se dogodilo, zašto je ona tu, ko su oni... saznaće na dosta neprijatan način. Ovaj kratki tekstualni uvod polako nas uvodi u jedno od bolesnijih ostvarenja japanske animirane umetnosti.

Priča prati dva prijatelja koja drže eroteku i hoće da svojim mušterijama ponude pravi doživljaj porno filmova koji se zasnivaju na silovanju. Njihova metoda je zanimljiva i svodi se na to da pronađu devojku koja dobro izgleda, a koju zatim otmu i siluju pod budnim okom kamere. Možda bi ovo moglo nekako i da prođe da se sve završava na silovanju, ali posle toga se uvode elementi zatočeništva, kao i opštenja u relaciji majka, ćerka, tetka... lepo sam vam rekao: bolest.

Prikazivanje karaktera likova dosta je siromašno, mada u nekim delovima nemate takav utisak. Neke stvari čovek prosto ne zna kako da tumači i kako bi nacrtani lik trebalo da reaguje u datom trenutku.

Crtež u ovom ostvarenju je uglavnom prosečan, a negde čak i ispod proseka, a favorizuju se velike grudi. Muzička podloga se javlja samo u funkciji pojačavanja horor atmosfere, pa teško da predstavlja bitan momenat.

Video sam razna ostvarenja iz ove branše, ali za ovo nisam imao želudac zbog raznih cena silovanja, mučenja, zatočavanja i incesta. Iako se sastoji samo od dve epizode i one su previše, a preporuka autora ovoga teksta je da ovo ostvarenje zaobiđete u širokom luku, osim, ako niste jednim delom psiho.


Tekst napisao GoKu[/align]