Lonely Castle in the Mirror
#1
[Image: c-PV2eto-FUkg-QLWq-Kdu-Wx-XAe-P4-Oe.jpg]

Tip:  Film
Broj epizoda:  1
Žanr:  Drama, Misterija, Fantazija
Studio:  A-1 Pictures
Godina:  2022
Opis:  
U spokojnom komšiluku u Tokiju, sedam srednjoškolaca izbegavaju da idu u školu — skrivaju se u tamnim sobama, u nemogućnosti da pokažu svoja lica prijateljima i porodici — sve dok ne vide kako ogledala u njihovim sobama svetle.

Jednim dodirom istih bivaju izvučeni iz svojih usamljenih života i preneseni u čudesni dvorac. Ćudljivo mesto, kom nedostaju voda, hrana i električna energija. Ono je dom mrzovoljnoj devojčici s maskom na licu pod imenom Kraljica vukova. Negde unutar zidina dvorca, krije se ključ koji će ispuniti jednu želju, zajedno s nizom tragova ka istom. Međutim, postoji začkoljica. Imaju vremena sve do kraja školske godine, a deca svakog dana moraju napuštati dvorac pre pet sati, inače će ih vuk pojesti.

Dok vreme prolazi, poražavajuća istina se otpetljava. Samo oni koji su dovoljno hrabri da podele svoje priče biće spaseni. Vremenom shvatamo da je naših sedam likova zarobljeno u krugu nerazumevanja... i pokušavaju da se oslobode pomoću moći prijateljstva, empatije i žrtvovanja

Trailer:


Reply
#2
Striming poslat, titl ide čim još jednom preletim preko svega
Reply
#3
Poslat i titl. Možeš označiti kao gotovo
Reply
Users browsing this thread: 1 Guest(s)