Threads: 168
2008-04-30, 22:40
(This post was last modified: 2008-05-01, 14:46 by Dream Omen.)
thesaint Wrote:ja sam odgledao prvu sezonu (druga je inace najavljena u odjavnoj spici prve sezone), anime mi se veoma dopao iako ne volim mnogo high school anime. Kyouichi i Tatsuma su super likovi, i bas mi se dopada ona scena upoznavanja kada Kyouichi iznenada udari bokenom Hiyuua, ovaj eskivira a onda nastavljaju i izlecu kroz prozor
od mene jedan veliki + i rangiranje u must-watch
SPOILERI
To je jedan od boljih trenutaka u animei
dobro je i kada nađu demona koji upravlja leševima jedna dobra borba
ali meni je zanimljiv,tužan, trenutak kada pričaju o liku koji upravlja snovima i njegovom psu veoma tužno
"Your foe is well equipped, well-trained, battle-hardened. He believes his gods are on his side. Let him believe what he will. We have the tanks on ours." Joachim Pfeiff, 14th Krieg Armored
"Some may be able to avoid the judiciaries of the Adeptus Arbites, fewer may be able to face off against the Imperial Guard and the Adeptus Astartes, but let it be known that none can stand against the Officio Assassinorum."
Threads: 3
Čim čujem majin I am in! Ne stvarno, jel ima veze sa majinom ili se tako samo zove? Možda ću pogledat.
Majin Lizard Wrote:Čim čujem majin I am in! Ne stvarno, jel ima veze sa majinom ili se tako samo zove? Možda ću pogledat.
Osim demona ništa drugo
bar za sada videćemo drugu sezonu kakva će biti
"Your foe is well equipped, well-trained, battle-hardened. He believes his gods are on his side. Let him believe what he will. We have the tanks on ours." Joachim Pfeiff, 14th Krieg Armored
"Some may be able to avoid the judiciaries of the Adeptus Arbites, fewer may be able to face off against the Imperial Guard and the Adeptus Astartes, but let it be known that none can stand against the Officio Assassinorum."
Eto završila se druga sezona
kraj mi je nekako neupečatljiv bolje bi bilo da se sezona završila na 10 epizodi
dve poslednje nisu baš bile na mestu
Threads: 3
Meni ceo anime nije na mestu ( se ACID-a i njihove muzike ) previse sam anime-a na slicni temu gledao a i nekako je nebulozno uradjena cela prica. A i svega dve sezone sa 12 epizoda sa krajem koji nekapiram bas najbolje tako da je Majin cist prosek. Iskreno sem muzike jedino sto me je teralo da ga pogledam je uravo doticna kratkoca.
Threads: 58
Gledao sam prvu sezonu davno, dok sam jos gledao sve i svasta. Sada bih ga obisao u sirokom luku. Prilicno slab anime, po (ne)kvalitetu me podseca na Shinrei Tantei Yakumo i jos neke slicne gluposti. Jednostavno pokusavaju da forsiraju neku dramu a prica, likovi, okruzenje, sve je totalno genericko. Da je igrana serija rekao bih da je gluma jednostavno losa. Jedino sto je radjen po igri pa kapiram da je zanimljivije onome ko ju je igrao.