Black Clover
#1
Valja li ovo nesto, deluje kao Naruto sa magijom umesto chakre.
Reply
#2
Gledao sam prvu epizodu, užasan anime :/ Moram reći da je gori i od Fairy Taila :/
Trenutno Prevodim: SSSS.Gridman
Trenutno na pauzi: Wake Up, Girls (Sezona 1)Fate/ExtraBang Dream (Sezona 2)
Reply
#3
Pa znas kako , nije mi gori od FT svakako (od 4 epizode sto sam odgledao ), ali ono bukvalno ide ovako.. Dva siroceta, jedan je genije i kul lik bla bla (Sasuke) , drugi je pa bukvalno Naruto, umesto chakre magija, i neki demon na pocetku koji je u stvari Lisica, s tim sto je sve zbrazano i onako nabacano jedno za drugim, iako naravno svi shouneni kopiraju jedni druge .ali eto sta znam, pretpostavljam da ce se sada snimati svakakvi shouneni koji bi zamenili Naruta, Bleach, FT, HxH, mada iskreno ne znam ni neke dobre shounen mange na taj fazon ...

Mozda bude malo bolje u narednim epizodama, ionako ne pratim nista drugo od ongoing tako da cu pogledati makar jos sledecu , ubijanje vremena heh ..
Reply
#4
Meni je ok početak. Voice actor od Aste mi ide na živce. Nekako preteruje sa onim kvazipatetičnim vrištanjem.
Animacija je u redu, likovi su za sada nekako džiguljigavi i nafurani, što mi se nikako ne podudara sa načinom ponašanja naroda koji živi na selu.
Ne sviđa mi se gospodar kule, izgleda kao Merlin i dizajn njegovog lika nikako, ali baš nikako ne ide uz druge likove. Nekako je više Dizni tip.
Konfuzni su mi ti neki sitni segmenti na koje ja obraćam pažnju jer gledam sa razmišljanjem. Možda da sam polusvesni tinejdžer ili naduvan ovo bih malo opuštenije gledao.
Verovatno sam preterao sa šonenima u poslednje vreme i trebam da ih malo iskuliram na duži period.
Juno i Asta... kad bi me neko pitao koji mi je bolji lik rekao bih - obatrojica. Ovako, ne znam. Juno je arogantan, a ovaj teški luzerčić i naporan glasić, ali opet dobra duša pa bih se za njega opredelio. Ipak, lik je mešavina Lufija i Naruta, toliki swag ne mogu progutati.
Pa ću reći da je sestra Lili najbolja (jer imam fetiš na žene koje se ne daju tako lako) i ona mala curica što se smeje jer je preslatka.
Za ostale Haripoterce nemam mišljenje jer su uglavnom kliše likovi.
Overall ocena 7/10.
[Image: maxresdefault.jpg]
Reply
#5
Prati li neko ovo?

Na nagovor druga koji cita vec par godina ovo poceo sam da gledam i sve do dela Lich vs Yami bilo tesko smor, nakon toga mi postalo zanimljivo, sto vise jedini anime koji redovno pratim svake nedelje. Animacija, prica, likovi su se nakon tog dela veoma popravili (mislim za shounen nivo). Smile

Jedino sto je zaista tesko izdrzati vristanje glavnog lika prvih 20ak epizoda koje su generalno imale jako spor tempo...
[Image: 76561198247150340.png]
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)