Berserk (2017) aka KLANG (2017)
#1
[Image: kz7ETlD.jpg]

Tip: TV
Status: Aktivna
Žanr: Akcija, Seinen, Fantazija
Broj epizoda: ?

Nastavlja se priča o Gacu, Grifitu i besomučno klanje karakondžula uz zvuke šerpi koje padaju niz stepenice praćeno užasnim CGI-jem. Sve to nas, međutim, ne sprečava da gledamo dalje i zabavljamo se u rekama krvi, vrisci žena, dece i crevima na sve strane. Kratko i jasno Berserk (2017)
Reply
#2
sve me to naravno sprečava, bar do pojave BD-a, a ni to neće skoro sa onim cenama koje su nakačili kao da je masterpiece
Reply
#3
Nekako sam izgurao prvu sezonu, (mozda nisam ni celu) ali da nastavim necu sigurno. Od sada, vreme cu da trosim samo na kvalitet.
A ovo je daleeeeko od kvaliteta.
Reply
#4
Ma meni nije toliko loše bilo, kad se navikneš na CGI onda ni ne smeta. Mislim jeste loše, može to mnoooogo bolje, na primer da koriste lepo 2D ko i svi ostali što koriste. Ništa nadam se da je makar sad ovaj CGI malo bolji od prošlog.
-- bludni tata mata -- 
Reply
#5
Ovo je od onih retkih naslova za koje znam da neće biti dobri, al ih nekako željno isčekujem. Tako da samo napred, i cepaj sa prevodom.
P.S. valjda ćeš odmah postaviti opciju da se skinu titlovi, a ne samo strim
Reply
#6
Što se titlova tiče, oni će morati da popričekaju, pošto određena gospoda zloupotrebljavaju isti i pride ne potpisuju prevodioce, ali ne brinite se, biće i titlova.
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)