Bakemonogatari
#1
BAKEMONOGATARI

[Image: AMRV1DO.jpg]

Tip serije: Serija
Broj epizoda: 15
Žanr: Komedija, romansa, natprirodno.
Godina: 03.07.2009. - 25.06.2010.
Publika: 18+

Araragi Kojomi, uz pomoć Ošino Memea, osobenjaka koji živi u napuštenoj zgradi, preživljava napad vampira. Iako se nije povampirio, već je ostao ljudsko biće, njegovo telo je ipak osetilo neke posledice u vidu poboljašnog vida i velike brzine zarastanja. Uprkos tome, Araragi nastoji u želji da vodi život prosečnog učenika, u čemu mu još pomaže drugarica i predsednice odeljenja, Hanekava Cubasa.

Prvog dana posle Zlatne nedelje, penjući se uz školsko stepenište, Araragi će ugladati Senđogaharu Hitagi, kako pada sa vrha. Uhvativši je, primećuje jednu neobičnost. Da je devojka abnormalno lagana...

Više na:
MyAnimeList



[Image: flags_0]
Reply
#2
Sretno sa prevodenjem XD
Reply
#3
Pozdrav svima Big Grin Imam lepe vesti koje nisu dobre za prevođenje XD Zbog puta u Kinu, koji će trajati 6 meseci, primoran sam da pauziram ovaj projekat i Haikyuu. Ovom prilikom bih zamolio sve, da ne uzimaju ovaj projekat (monogatari series), jer želim da ga odradim do kraja kada se vrnem. Što se tiče Haikyua, ako se neko oseća zaludnim, može da ga nastavi. Ako ne, završiću ga kao što sam i planirao (kada se vratim).
[Image: flags_0]
Reply
#4
Srećan put i svako dobro.
[Image: 12919667-1054652541260501-1842689955405525214-n.jpg]
Reply
#5
一路顺风(yīlùshùnfēng) ,to bi se prevelo kao srecan put
Reply
#6
Pozdrav svima Big Grin Nažalost moram da otkažem ovaj projekat, a ujedno i svaki budući zbog vremenskih ograničenja. Promena interesne sfere što se tiče "traćenja" slobodnog vremena, kao i neko vreme provedeno u drugom okruženju, doprineli su tome da "ispadam iz prevodlačke igre", ali ne i da ostanem verni pratilac dobrih anime filmova i ponekog serijala.

Dodo je dobio epizode koje sam preveo iz prve sezone, pa ako bude hteo objaviće ih. Ako neko bude želeo da nastavi sa ovim naslovom, nema potrebe da traži moje odobrenje, već samo neka ispod napiše da nastavlja Big Grin
[Image: flags_0]
Reply
#7
Što se tiče Bakemonogatarija od mene, ja ću ispraviti epizode 1-7 i prevest 8-15, ali neću nastavljati dalje. Jedino mi je u planu film Kizumonogatari, tako da ako neko ima u planu prevodit ostale monogatari serijale nek se javi pa da se dogovorimo.
Edit: Još jedna stvar, Bakemono sam tek ispravio 1 ep jer ne stizem bas sve. Čim dovršim 91 Days krećem sa ovime!
Trenutno Prevodim: SSSS.Gridman
Trenutno na pauzi: Wake Up, Girls (Sezona 1)Fate/ExtraBang Dream (Sezona 2)
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)