Hai to Gensou no Grimgar.
(2016-04-16, 15:08)BoooU Wrote: Šta imaš na umu? Taman da geldam sa tvojim prevodom pošto nisam gledao ovo.

Arslan Senki ja mislim da je za ovaj inime urađeno samo par epizoda pa planiram da nastavim ili mozda uzmem Joker Game nzm videću još kako mi prođe prvi prevod.
Reply
Arslan nema softsub da znas... bar za sada. Zato je i bataljen prevod.
Reply
Ma uzmes lepo istajmiras sam i budes faca! 8)
心未だあなたの記憶の中で、体探してる足りない私を
今日も何所かで誰かの流す泪、冷たく笑う定め生きて行く事
泣くせない物を握りしめ乍ら、私は今も此処にいるの
枯れない花は美しくて揺るぎない思いを胸に咲き続けてた
千切れた雲の断罪の空止まらない悲しみを抱き締めていた
どんな痛みにも始まりは合って、何時か訪れる終わりを待ってる
あの日あなたに感じた温盛も、気付けば手が好ける位色褪せてた

小坂 梨由 「断罪の空」

Reply
Ne nego skines Funi rip, bacis auto text generator scriptu generises text i posle shiftujes kao covek Smile, mada i tvoja stvar nije losa XD
Jedan od članova tima typekitworks.

Reply
Ma opušteno samo lopo da prođe ovaj prvi i sve će biti ok.
Reply
iz mog davnasnjeg iskustva, sa tim skriptama ima vise posla nego da radis rucno tajming, jer pored toga sto skripta odradi nesto, ti moras da korigujes brdo sitnih gluposti, a kad radis lepo od nule, kad jednom prodjes, to je to, ostaje ti samo da pregledas i popravis eventualno neke gramaticke greskice Wink

ali, necemo sad o tome da nastavljamo XD

Pre nego sto najavis, otvori podforum najave projekata i iskoristi search opciju i samo postuj u doticnoj temi da ces da preuzmes projekat pa cemo da ga prebacimo u aktivne Wink
[Image: th_DarkMagic5.jpg] <----- maj prešsesss Love -----> [Image: th_dragonfly-1.jpg]
Reply
I eto izašao je moj prvi prevod i kao što sam i najavio uzimam još jedan projekat Arslan Senki otvoriću najavu večeras i očekujte nastavak uskoro.
Reply
Nema potrebe da otvaraš najavu, pošto već postoji ovde:
Arslan Senki (2015)
Samo napiši da preuzimaš rad na projektu i to je to.
[Image: 12919667-1054652541260501-1842689955405525214-n.jpg]
Reply
(2016-04-21, 11:40)Kiba Wrote: Nema potrebe da otvaraš najavu, pošto već postoji ovde:
Arslan Senki (2015)
Samo napiši da preuzimaš rad na projektu i to je to.

Znam, znam preuzeću kada napišem jedan prevod.
[Image: KE7F3FN.png]
Reply
Je l planira neko da zavrsi ovo?
Reply

Users browsing this thread: 1 Guest(s)