Dimension W
#1
[Image: Dimension_W_volume_1.jpg]

2071. godine ljudi kao glavni izvor energije koriste kaleme (coils) koji energiju crpe iz misteriozne četvrte dimenzije W. Kompanija New Tesla Energy drži monopol nad kalemima. Postoje i ilegalni kalemi čija je upotreba zabranjena i njih traže i oduzimaju sakupljači (collectors). Glavni lik, Kyoma, je sakupljač. Na startu serije sticajem okolnosti upoznaje robota, Miru, koja mu se pridružuje kao partner u sakupljanju ilegalnih kalema.

Neću kriti, ovaj anime mi se zaista dopada. Obično ne volim futuristički setting, ali ovde je baš lepo odrađen i nije previše napadan sa futurističkim elementima. Produkcija je dosta dobro odrađena, muzika mi se dopada.

Likovi su takođe ok, ali posle 5 epizoda verujem da je rano ocenjivati likove. Sve u svemu, ovaj anime baš ima lep šmek i pratiću ga do kraja. Big Grin

PS Četvrta i peta epizoda FTW. Big Grin
[Image: 317bpjd.png]
Reply
#2
Jako dobar naslov, vredi ga pogledati, i anime i mangu (pročitati). Sve u svemu uživao sam do sada sa epizodama nadam se da ga neće naglo preokrenuti kao što urade kod većine anime-a >.< . No dobro, i da Vele 4 i 5 su bile odlične Smile , od mene neka devetka mada se dvoumim da dam 10 al rano je, što kaže Vele treba dati vreme anime-u. Do sada je bila predobra!
Jedan od članova tima typekitworks.

Reply
#3
Pogledao sam prvu epizodu i mislim da moze bolje.Nadam se da nece razocarati.
Reply
#4
(2016-02-15, 00:45)Sekki Wrote: Pogledao sam prvu epizodu i mislim da moze bolje.Nadam se da nece razocarati.

Slažem se s tobom... Šeki.
[Image: maxresdefault.jpg]
Reply
#5
Iako ne volim bas ovaj future setting svideo mi se 4-6 do sada predobre Smile
Jedan od članova tima typekitworks.

Reply
#6
Za sad mi je ok Smile
Reply
#7
Bio je čak i dobro ispao. Malo je smorio kod sredine, ali se popravio na kraju. Bila je lijepa avantura na onom ostrvu, a i zadnji fajt je bio okej. Moglo je puno bolje biti odrađeno, ali eto.
Svakako bi volio drugu sezonu koja bi sigurno bila puno zanimljivija od prve. Ali, nekako sumnjam da će ovo dobiti drugu.
Reply
#8
(2016-08-22, 20:51)sajber Wrote: Bio je čak i dobro ispao. Malo je smorio kod sredine, ali se popravio na kraju. Bila je lijepa avantura na onom ostrvu, a i zadnji fajt je bio okej. Moglo je puno bolje biti odrađeno, ali eto.
Svakako bi volio drugu sezonu koja bi sigurno bila puno zanimljivija od prve. Ali, nekako sumnjam da će ovo dobiti drugu.
Dobiće OVA koliko sam čuo al ne verujem da će nas to baš iznenaditi! Smile
Jedan od članova tima typekitworks.

Reply
#9
Koliko vidim ima 2 speciala koja su izašla uz BD

Za OVA je moguće da bude nastavak, ali šta se da napravit od epizode-dve...
Reply
#10
Meni se svideo anime, lepo mi je legao. Gledaću i ako šta još izađe. Big Grin
[Image: 317bpjd.png]
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)