K - Project: Return of Kings
#1
K - Project: Return of Kings

[Image: 76198l.jpg]

Tip serije: Serija
Broj epizoda: 13
Žanr: Akcija, drama, fantazija
Godina: 03.10.2013 - 26.12.2013.
Publika: 13+

"Nastavak priče, "K - Project" i "K - project: Missing Kings". Kao i u prethodnim delovima, radnja se odvija u Japanu, kojim vlada sedam kraljeva. Kraljevi imaju svoje klanove i međusobno se utrkuju da ostvare svoje ciljeve. Kralj Plavog klana, Reisi Munakata, oseća odgovornost za ubistvo prethodnog kralja Crvenog klana, međutim, istrajan je da od Zlatnog kralja preuzme drezdensku tablicu. Ovaj serijal biće praćen i većom angažovanošću Zelenog klana koji, još u prvoj epizodi, objavljuje svoje planove da oslabi Plavog kralja, stalno ga zamarajući raznim incidentima po gradu i mučenjem pripadnika Srebrnog klana, kako bi naterao njihovog vođu, Srebrnog kralja, da se pojavi iz svog skrovišta. Kako bi dodatno zakuvali stvari, Zeleni klan pokušava da u zbrku uvuče i Crveni klan, koji je, nakon smrti njihovog kralja, gotovo iščezao."

Više na:
MyAnimeList

Projekat može u završene.


Prebacite ovo u pravu grupu, slučajno sam ovde najavio. Angry
Pokušao sam da obrišem ali ne mogu...
[Image: flags_0]
Reply
#2
grupa napravljena.
I ubuduce vidi napravi najavu kad krenes nesto da radis, a ne kad zavrsis, posto to onda u neku ruku gubi smisao Najave projekta.
Znam da je smor, ali odradi kraci opis ako te vec mrzi da prevodis sve.
[Image: th_DarkMagic5.jpg] <----- maj prešsesss Love -----> [Image: th_dragonfly-1.jpg]
Reply
#3
Iako kasnis sa najavama da bi naslov bio exclusive kod tebe neko vreme, ti svejedno ovde najavi samo projekat, a prevode okaci kada vec mislis da je pravo vreme. I čekamo da drago doda nove video hostove pa da i streamove najzad posaljes Xd
Reply
Users browsing this thread: 1 Guest(s)