Schwarzesmarken
#1
[Image: 2h749og.jpg]

Epizoda: 12
Produkcija: SANZIGEN, ixtl, LIDENFILMS
Žanr: Action, Drama, Mecha, Military, Sci-Fi
MAL: Schwarzesmarken


Schwarzesmarken je spin-off serija nastala od Muv-Luv Alternative ali se radnja dešava u 1983 godini. Nakon 2 svetskog rata na mesecu je otkriven vanzemaljski obik života nazvan BETA, BETA počinje svoju invaziju na zemlju uništavajući sve pred sobom. Ubrzo dolaze do Nemačke koja je i dalje podeljena na Istok i Zapad. Priča prati borbenu jedinicu zvanu "Schwarzesmarken" čija je misija držati BETE van granica Zapadne Nemačke dok se u isto vreme u samoj državi sprovodi brutalna diktatura i uklanjanje svakoga ko ne misli kao vlast.






Komentar: pogledao sam prvu epizodu 5-6 naslova iz ove sezone i ovaj me jedini privukao da odgledam i sledeću. Onako suviše je rano za reći, ono što mi smeta je sami dizajn ženskih osoba kao i da je jedan od likova klinka od 15 godina. Glavni lik (ako je glavni) mi je skroz ok i reklo bi se realan što se situacije tiče. Deo nakon odjavne špice se pokazao najzanimljiviji. Može ispasti dobra serija, a može biti i teška glupost, mada s obzirom da ima 12 ep nemam velika očekivanja. Smile

Ako je neko gledao kako vam se čini prva epizoda?
[Image: 76561198247150340.png]
Reply
#2
Gledao sam deo Muv Luva i serija je piiiiiiiiiii. I ovo ce biti piiiiiiiiiii na osnovu prve epizode... Adaptacija porno igre...

[Image: ISkxDs6.jpg]
Reply
#3
Cuo sam za Muv Luv al nisam dovoljno velik entuzijast za japansku kulturu da citam light novele ili igram visual novele/eroge, makar trenutno nemam vremena za to.
Prvu ep sam cisto pogledao radi slicnosti plota sa "All U Need Is Kill".
CGI i ti BETA vanzemaljci su urnebesno lose odrađeni Big Grin grafika i pokreti na nivou igrice iz 2006 godine Big Grin Dok su Mecha sasvim solidno izlgedali i ne znam zbog cega tolika razlika u kvaliteti.
Iskreno nije me ni prva ep toliko zarazila kao kod Boku dake ga Inai Machi da jedva iscekujem drugu
[Image: 76561198098110211.png]
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)