Threads: 94
2015-12-21, 14:07
(This post was last modified: 2015-12-27, 15:56 by Yuspawn.)
Koliko sam cuo manga i postaje battle shonen, tako da ces u eventualnoj drugoj sezoni gledati mnogo manje parodije.
Threads: 6
izašao je prvi specijal one punch man-a
Threads: 12
mora nečim da ispune epizodi inače bi ladno mogli da rade one od 2-3 min, gde 70% vremena ode na op/ed. da je tako možda bi i pogledao
Threads: 13
Nek priča ko šta hoće, meni se ovo svidelo. U ovoj godini sam se jedino radovao izlasku ovog naslova. I dobio sam ono što sam očekivao - lud i zabavan anime. Pre svega bih da pohvalim animaciju, stvarno su se potrudili. Borbe sa Genosom su najbolje prikazane. I muzika je bila ok; opening moćan, a ending... pa, nekako mi nije išao uz ovakav naslov. Što se tiče same radnje, ni u jednom trenutku mi nije bilo dosadno. Fora je u tome što je sa Saitamom sve predvidivo - on se pojavljuje i razbija protivnika jednim udarcem. Samo želiš da vidiš kako će ostali reagovati (mada u većini slučaja ga niko i ne vidi).
Šteta što nije duže trajao, barem dvadesetak epizoda, ali toliko materijala imalo. Bolje stati nego nastaviti nečim nepotrebnim i suvišnim.
I da, mislim da bi za glasovnog glumca Saitame više odgovarao Nobuyuki Hiyama (Ikakuov glas) .
9/10