2015-08-31, 09:40
![[Image: God-Eater.jpg]](http://images.sgcafe.net/2015/07/God-Eater.jpg)
Broj epizoda:13
Zanr:Akcija, Supernatural, Fantazija, vojni
Anime radjen po istoimenoj igrici God eater, prati Lenku Utsugia, koji se prikljucio god eaterima, kao novi tip koji moze da koristi i mac i pusku. Godina je 2071 "Daleko istocna grana" nalazi se u zemlji nekada znanoj kao Japan, jedna je od poslednjih uporista covecanstva. Svet su napala cudovista zvana kao aragami-ji ( ili bogovi ) a jedini nacin da se aragami-ji uniste jeste koriscenje god arc-ova specijalna oruzija koja su napravljenja od oracle cell, celije od koje su i sami aragamiji nastali. Jedini nacin da osoba postane korisnik god arc-a jeste da prodje test i primi oracle cells u sebe ( pomocu onih gigantskih narukvica

razlika je ta sto novi tip moze da koristi i pusku i mac a stari samo pusku ili mac.
Da ne bih vise baljezgao, samo cu da zavrsim sa mojim utiskom.

Pa posto sam konacno presao igricu i iskreno receno odusevljen sam, anime me je takodje odusevio. doduse prva epizoda i nije bila nesto, a Lenka je mozda Klise lik, anime je..pa vise nego dobar, neki bi i su rekli da je kopija AoT-a ali nije, cak mislim da je mnogo bolji od aot-a. Takodje, svidja mi se sto su dosta toga promenili u odnosu na igricu ( a Lenkin Fail me je na pocetku odusevio

Moja ocena je 9/10 verovatno bi bilo i manje da igrica nije ostavila tako jak uticaj na mene, sve u svemu preporucujem.