Naruto: Shippuuden Movie 7 - The Last
#1
Naruto: Shippuuden Movie 7 - The Last aka The Last: Naruto the Movie

[Image: kOekJt6.png]

Tip serije: Film
Broj epizoda: 1
Žanr: Akcija, Drama, Romansa, Avantura.
Godina: 2014
Publika: 13+

Dve godine nakon završetka Četvrtog velikog rata nindži, mesec, koji je Hagoromo Ocucuki stovrio radi čuvanja Gedo statue, iznenada počinje da pada na Zemlju, preteći opstananku ljudskog roda. Usred te nezgode, direktni naslednika Kaguje Ocucuki, Toneri Ocucucki, otima Hanabi, na Mesec. Ubrzo potom, Naruto sa svojim saborcima, započinje spasilačku misiju, koja se na kraju razvija u borbu za spasenje sveta.

Više na:
MyAnimeList
*Ko se snađe, znaće gde i stream da nađe.
*Projekat može u završene. Rađen je za sve bray ripve, ali je kao transkipt korišćen poboljšana verzija za cam verziju, zbog čega možda smisao nekih rečenica i nije najbolji.
[Image: flags_0]
Reply
#2
Svaka ti dala Big Grin!
Jedan od članova tima typekitworks.

Reply
#3
Zar se pojavio jap dub ili si uradio za onaj korean dub?
[Image: maxresdefault.jpg]
Reply
#4
Blue ray japan dub, origl. je pušten 21.7, ali mi je trebalo 2 dana da skinem :/ Mada pravi, oficijalni engl. titl još nije izašao. Ako hoćeš doslovce tačan prevod onda ćeš morati da čekaš (ne znam kada će on izaći, iskreno me i ne zanima Big Grin)
[Image: flags_0]
Reply
#5
Sačekaću. Meni to ne predstavlja problem. Nije da sumnjam u tvoj rad ali pošto sam video kakvi su tekstovi u onom eng sub-u, sasvim je razumno da si mogao neke reči da složiš pogrešno. Ali, to bi se naravno svakom desilo kada bi prevodio trash eng sub.
Svaka tebi čast na vremenu koje si posvetio tome. Big Grin
[Image: maxresdefault.jpg]
Reply
#6
Sačekaj, ali ja neću sigurno raditi taj novi, em što me mrzi, em što smatram da je ovo dovoljno dobro, a i kao što sam rekao, ne znam kada izlati, pa ne želim da se opterećujem da tražim gde i kada se pojavio. Mada, iako sam mogao da čekam i taj bolji, postoji više razloga zašto sam postavio baš sada, ali o tome drugom prilikom ):=)
[Image: flags_0]
Reply
Users browsing this thread: 1 Guest(s)