2015-07-09, 17:01
Morao sam praviti pauzu jer nisam imao vremena, nastavljam sutra sa enkodom pa ce biti gotov za dan - dva.

Rokka no Yuusha (2015)
|
2015-07-09, 17:01
Morao sam praviti pauzu jer nisam imao vremena, nastavljam sutra sa enkodom pa ce biti gotov za dan - dva.
![]()
2015-07-11, 11:23
za koji minut cu napraviti grupu za ubacivanje titlova, izvinjavam se na cekanju "zurka" na poslu i van njega
![]()
2015-07-11, 12:58
(2015-07-11, 11:23)Pegla Wrote: za koji minut cu napraviti grupu za ubacivanje titlova, izvinjavam se na cekanju "zurka" na poslu i van njega Hvala ti i nije nikakav problem hehehe ![]() Kad smo kod toga, prevod ću najverovatnije poslati zajedno sa drugom epizodom, koja izlazi danas, sto će najverovatnije biti sutra. I potvrdila sam što se tiče one dileme sa sveticama, potvrđeno je i na oficijalnom sajtu da su svetice samo žene, stoga ću onu dvojicu ostaviti kao majstor luka i majstor mača (i hvala puno na pomoći oko toga ![]() Inače, Yuspawn će raditi za stream, a -T- će mi pomoći oko openinga ![]()
2015-07-13, 22:11
Evo vratio sam se sa mora tako da sam tu, malo me mrzi da citam celu temu
![]() ![]() ![]()
2015-07-13, 22:13
Promasio si temu.
![]() ![]()
2015-07-15, 23:00
Jao bre Yuki ove karaoke nisu karaoke xd, mogla si mi reci da ti napravim sve i samo posaljem, no dobro. Odlgedao sam obe epizode posto je moj frend enkodovao to u HD, uostalom, sada mi se vrno komp tako da mogu da enkodujem sve. Ako su ti potrebne full karaoke sa efektima uvek sam tu ne moras stavljati kredit, sto se mene tice
![]() ![]() (2015-07-15, 23:00)BoooU Wrote: Jao bre Yuki ove karaoke nisu karaoke xd, mogla si mi reci da ti napravim sve i samo posaljem, no dobro. Odlgedao sam obe epizode posto je moj frend enkodovao to u HD, uostalom, sada mi se vrno komp tako da mogu da enkodujem sve. Ako su ti potrebne full karaoke sa efektima uvek sam tu ne moras stavljati kredit, sto se mene tice ![]() ![]() Napravi ih, prepustam to tebi! Da li treba nesto posebno da ti saljem ili ces preuzeti sa prevoda koji su UP? Ako budem imala srece, timing se nece promeniti ni u naredne 2 epizode hehehe. Hvala sto mislis tako za moj prevod, trudim se ![]()
Danas idem na bazen, tako da kada se budem vratio to cu jako brzo srediti, tako da nemoj da se brines
![]() ![]() (2015-07-16, 12:06)BoooU Wrote: Danas idem na bazen, tako da kada se budem vratio to cu jako brzo srediti, tako da nemoj da se brines Super, samo ti uzivaj ![]() ![]() Samo bih volela da nekako zadrzis onaj fade efekat na pocetku openinga, jer joj glas zvuci kao da odzvanja cekamo, cekamo ![]() ![]() Hehehe, jedva cekam i ja, narocito sa obzirom da znam sta ce se desiti, ali najvise uzivam u tome da citam komentare gledalaca na drugim sajtovima o tome ko je izdajnik hahahah ![]()
2015-07-16, 14:15
Ipak ne idem pomerili smo za koji dan vec radim karaoke tako da ce biti gotovo danas vrv
![]() |
« Next Oldest | Next Newest »
|