Rokka no Yuusha (2015)
#11

Ovo bi rate 10/10 Opening 10/10 Char 10/10 Ending 10/10, sve 10/10 Odlican je sou! Samo napred, vrv cu uraditi dodatne karaoke kada budem kacio streaming :3.
Jedan od članova tima typekitworks.

Reply
#12
Znaci ti ces raditi enkod ove serije za AO?
Reply
#13
(2015-07-06, 00:21)Yuspawn Wrote: Znaci ti ces raditi enkod ove serije za AO?
Moglo bi se reci delimicno Smile.
Jedan od članova tima typekitworks.

Reply
#14
Kako delimicno? XD Lepo kazi , ako ti neces da radi neko drugi.
Reply
#15
(2015-07-05, 23:14)BoooU Wrote: Ovo bi rate 10/10 Opening 10/10 Char 10/10 Ending 10/10, sve 10/10 Odlican je sou! Samo napred, vrv cu uraditi dodatne karaoke kada budem kacio streaming :3.


Hehehe, baš mi je drago da ti se svidja Big Grin (ček da vidiš šta će sve da se izdešava posle.... Što bih volela da dobije i drugu sezonu...)

Hvala na ponudi, ali što se tiče karaoka, nema ih u HS verziji. Možeš da ih ubaciš ako želiš, ali ja ne znam japanski u toj meri da bih prevodila opening bez dodatnog prevoda (ako si mislio i na prevod pesama), pa bih morala da čekam neku drugu fansub grupu da ga odradi. Možda eventualno da karaoke budu ubačene pred sam kraj serije, ali stvarno, barem po meni, nema potrebe da se ubacuju. Još će oduzeti vreme bezveze na samo prevođenje, a pesama sam se naprevodila u MCA i više ne mogu hahahahaha.

Inače, prevod je ASS format, pa je sve već sređeno (font, mesto za credit, itd), tako da verujem da je posao već olakšan za enkodera, samo još da se prikači na ep i okači Big Grin.

Ko god bude želeo na kraju da enkodira, hvala Big Grin
Reply
#16
BoooU generalno ne radi enkodove sam, vec ima nekog novog clana koji mu to radi, neki Lajt, nemam pojma ko je. Smile

Yuukine, ako ti treba neka pomoc u vezi sa japanskim, ili nemas nesto prevedeno na engleskom, nisi sigurna, javi se. Smile Rado cu ti pomoci. Smile

Kako si na kraju prevela na srpski "Rokka no yuusha"? Smile

Nisam nikada cuo za seriju Seirei no Moribito, ali stvarno mi je zacudjujuce da rade anime bas po knjigama. Big Grin Mogli bi onda nesto od Murakamija da urade. ^.^
Reply
#17
Onda cu ja enkodovati seriju kako Yuukine izbacuje prevode.
Reply
#18
To je na vama da se dogovorite medju sobom i sa njom. Big Grin Ja sa ovim tosterom necu da se nudim da joj radim enkod. Big Grin
Reply
#19
Bez karaoka ili sa karaokama? Toungue
[Image: flags_0]
Reply
#20
Hahaha, kakve to veze ima, Kole? Smile
Reply




Users browsing this thread: 2 Guest(s)