2012-12-03, 01:36
Ne znam da li je THQ u problemu sa parama ili je ovo sa izlaskom na Humble Bundle marketing za COH2
Steam [Generalna tema]
|
2012-12-03, 01:36
Ne znam da li je THQ u problemu sa parama ili je ovo sa izlaskom na Humble Bundle marketing za COH2
2012-12-04, 02:38
@Zerg
Baš sam hteo ovo da postujem u Steam temi. Ipak su ovo Steam igre i u neku ruku Steam popusti. Tako da za ubuduće svi znaju ![]() @Oblando Sumnjam. Ovde se samo prodaje ključ za Steam. To im je najlakše, u svoju baz podataka ubace još par miliona ključeva koje sada prodaju. Nije da moraju da štampaju omote i režu diskove i slično. Zaradiće na ovome kontam min 300-500 000$ a šta su uradili, proveli par sati sa key generatorom ![]() Inače sviđa mi se što je cena ista za ceo svet. A ne kao US Steam igra 50$ a EU Steam igra 50e. Uplatio sam 500 din (5,8$) i uzeo sve ovo. Iznenadio sam se za OST iz svake igre u FLAC formatu ![]()
2012-12-04, 02:50
Oh da, jako lepa ponuda, i svidja mi se soundtrack as well. Skontao sam da sve vise igara kosta isto za US/EU sada, pogotovo Vavleove igre. Svidja mi se taj trend - iako je malo zeznut na same distributere, vecina drzava u Evropi ima onu glupu taxu (da odnosi se i na digitalne kopije).
Anyway, Alex, dmrni mi jedan PM sa tvojim Steam ID ![]()
D-d-double post!
Mergao sam postove iz preporuka u ovaj thread, i preimenovao ga malo. Ovo je sad thread za sve sto ima veze sa Steamom. Trazite priljatelje za igre? Novosti? Rasprodaje? Pisite ovde! ![]()
2012-12-04, 13:37
meni se SR3 ne dopada, ali sam uzeo one ostale uglavnom zbog Darksiders-a
2012-12-04, 16:39
Definitivno je worth it kako god da okrenes. Ali SR je jako fun u co-opu
![]() ![]()
2012-12-06, 23:44
Humble Bundle je dodao i Titan Quest u bundle, kao i DLC za Red Faction: Armageddon - Path to war !
Provjerite link koji ste dobili za download! Ko je zagubio link za download, može da traži novi preko mail-a koji ste unijeli pri kupnji ![]()
The Indie Gala 11
Za 1$ dobijate: - Imperial Glory - XIII Century Gold - Necrovision: Lost Company Ako platite 4$ dobijate i: + Men Of War + Cryostasis + Men Of War: Red Tide + Star Wolves 3 : Civil War + Fantasy Wars + Necrovision + King's Bounty: The Legend + Imperial Glory (DRM Free, nema Steam) Groupees - Be mine 6 Za 1$ dobijate: + Eschalon: Book I + Ceville + Paranormal (Desura ključ, DRM Free, naknadno dobijate Steam ključ) + Men of War: Condemned Heroes + Enclave Gold 2012 Edition (DRM Free, nema Steam) i muzičke albume: + Mosh - Monarchy + Hoshi - Collection + Giraffage - Confort + Jolly - Special edition Ako platite 5$ dobijate i: + Dawn of Fantasy (Desura ključ, naknadno dobijate + Worms Reloaded + Two Worlds Epic Edition + Earth 2160 + Gorky17 (DRM Free, nema steam) kao i: + Dawn of Fantasy Soundtrack + Two Worlds Soundtrack kao i dodatne bonuse na svakih 1.000 download-a
2012-12-07, 22:29
Ne kupujem nista od igara(long live the piracy) ali svaka cast valve-u sto je toliko olaksao tu radnju i ucinio je dostupnijom masi.
Steta samo sto toliko baguje,meni steam pojede toliko resursa da to nije normalno,sad su uveli i onu big screen opciju koja je prepuna bagova a lepo izgleda,steta.. (2012-12-06, 23:44)Zerg Wrote: Humble Bundle je dodao i Titan Quest u bundle, kao i DLC za Red Faction: Armageddon - Path to war ! Dodan je i Warhammer 40k: Dawn of War GOTY! |
« Next Oldest | Next Newest »
|