Metal thread \m/
#1
Sad sam skontao da nemamo ovaj threat, shame on us! XD
Koji su vam omiljeni podtipovi metala, bendovi, vaš stav prema metal muzici...?

Ja kako starim (nmg više reći rastem, jbg XD) sve se više odaljavam od roka i prelazim na metal. Sad skoro isključivo slušam metal. Slušao sam mnogo žanrova i metal bendova. Na kraju su mi stari dobri klasični heavy metal bendovi (Iron Maiden, Judas Priest itd), power metal i simfonijski metal (Nightwish, Kamelot, Helloween, Edguy, Avantasia, Epica, Blind Guardian itd) najdraži.

Volim i ponešto od ostalih žanrova, poneki speed, death, black metal bend, ali uglavnom melodične stvari. Nisam fan prog metala, metalcore-a, grindcore-a.

Da vas čujemo, metalci. Evo jedna pesmica u čast otvaranja ovog threada. XD



[Image: 317bpjd.png]
Reply
#2
Pošto sam već neko vreme u anime fazonu počeo sam da slušam i japansku muziku. Od klasičnih anime opening-a stigao sam do ovoga Thumbs up!





Reply
#3
Ja sam oduvek više voleo metal nego rok. Sad i ne slušam kao pre, niti tražim neke nove pesme/bendove, niti kupujem takve majice. Ali eto, počeo sam sa Rammstein (što je i prva ljubav), pa zatim išlo ono klasika Metalilica i Iron Maiden, a zatim SOAD, Avenged Sevenfold, Nightwish, Disturbed itd. A što se tiče žanrova, nisam ih nikad pamtio, ali ono, nisam nešto gotivio taj deathmetal i ono "vrištanje".
Reply
#4
Death metal je više urlanje, a black metal je vrištanje. xP
[Image: 317bpjd.png]
Reply
#5
Znam da ima neka razlika XD

Elem, evo zanimljivog klipa Smile https://www.youtube.com/watch?v=nKS1WTM6fzg
Reply
#6
Pa generalno najvise slusam metal, rok nikad nisam nesto slusao... Klasika : Iron Maiden, Ramstein, Manowar, Sabaton, Ensiferum, Disturbed, Nightwish , Blind Guardian, izostavio jos sve i svasta..
P.S
U kafani samo Tozovca slusam Big Grin
Reply
#7
Sto se mene tice volim skoro sve podtipove metala. omiljeni bend...hmmm to bi verovatno bio seether, naravno ima mnogo dobrih bendova kao enisferum, sabaton, iron maiden, Blind guardian i da nenabrajam dalje.
a sto se tice domacih bendova tu su mortal kombat ( gde sam prosle godine umalo poginuo XD ) i seljacka buna. Big Grin
If you dont stand for something youll fall for anything.
Reply
#8
death, doom, black i sve te kombinacije ne slušam, ali što se metal muzike tu zahvaljujem hit202 na 202ci koji nije mogao da prođe bez Falconera, Sonate, Hammerfalla i ostalih. mda ja sam više za Hard i Classic Rock od početka 60tih pa do sredine 70tih.

no ima ona teme o omiljuenoj muzici i tamo sam naveo šta sve šlušam pa ne bi da se ponavljam.




Reply
#9
Quote:U kafani samo Tozovca slusam







[Image: 12919667-1054652541260501-1842689955405525214-n.jpg]
Reply
#10
Bishke je legenda! Big Grin Pero Defformero mi je jedan od omiljenih domaćih bendova uopšte. Saša Friš je genijalan gitarista.
[Image: 317bpjd.png]
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)