Junketsu no Maria (2015)
#11
[quote='Happy' pid='186118' dateline='1421086757']
Kao što je tebi engleski kul, Japancima je nemački kul + bili su saveznici u WW2.


Kad koriste engleski to bar donekle ima smisla, ali kad čujem npr. u FSN da riječi nekog spella glase: Es ist gross, es ist klein!", onda požalim što uopće znam jezik.

Pretpostavljam da ga većina Japanaca ne zna ni beknuti, pa im onda zvuči egzotično i opasno. A i u pravu su - rijetko koji jezik može zvučati napadno i prijeteći kao njemački XD
Reply
#12
Pogledao sam prvu epizodu i definitvno odustajem. Previše sam ovakvih anime-a počinjao, znam gde ovo vodi. Neće biti ništa zanimljivo tu.


Nemački je badass, baš žalim što ga nisam učio dok sam bio mlađi. Mada nije isključeno da se toga neću latiti po stare dane. XD
[Image: 317bpjd.png]
Reply
#13
Vele, prva si osoba od koje čujem da mu je njemački jezik dobar... jej Big Grin
Reply
#14
I meni je dobar, a uskoro trebam da krenem na casove Big Grin
Reply
#15
Dobar je njemacki, ali iskljucivo za galamu i prijetnju. Najgore zvuci kad treba biti njezan ili seksi i zato su meni najbolji jezici koji mogu biti sve ovo sto sam naveo (aka japanski i engleski).

PS
Cini se da su mi crkli dijakriticki znakovi na tipkovnici, a iygleda i da nisu samo oni.
Mogu se pozdraviti s prevodilackom karijerom XD
Reply
#16
Ovo je kao da gledas seriju Seks i Grad XD koja je smeštena za vreme stogodišnjeg rata.
Reply
#17
(2015-01-18, 22:53)Yuspawn Wrote: Ovo je kao da gledas seriju Seks i Grad XD koja je smeštena za vreme stogodišnjeg rata.


seks i grad za mušku publiku
Reply
#18
Meni je serija skroz kul, uopšte nemam utisak da gledam anime. XD
Reply
#19
Gotova i ova simpatična serija. Dosta je bolja nego što se čini na prvi pogled ali nije za svakoga to je sigurno. Zar par godina će verujem postati "onaj nepoznati i underrated anime koji ljudi preporučuju jedni drugima na forumima".
Reply
#20
Anime je imao fler klasicne bajke + ecchi (a i ovog nije bilo onoliko koliko sam upocetku ocekivao) naravno uz odgovarajuci happy ending.
Skroz ok serija, zapoceo sam je gledati cisto zbog par screenshotova i animacija mi se skroz dopala pa sam ostao do kraja haha
[Image: 76561198098110211.png]
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)