![[Image: 69857l.jpg]](http://www.dodaj.rs/f/2K/Z7/2ed1Ga48/69857l.jpg)
Quote:Odeljenje protuva pokušava da ubije svog novog profesora - vanzemaljsku hobotnicu sa bizarnim moćima i super snagom - pre nego što uništi Zemlju.
Prva epizoda je bila ok, izgleda kao zabavan naslov. GTO za siromašne začinjen sa malo Sci-fi-a
Assassination Classroom (2015)
|
![]() Quote:Odeljenje protuva pokušava da ubije svog novog profesora - vanzemaljsku hobotnicu sa bizarnim moćima i super snagom - pre nego što uništi Zemlju. Prva epizoda je bila ok, izgleda kao zabavan naslov. GTO za siromašne začinjen sa malo Sci-fi-a
2015-01-10, 16:04
Citao sam mangu, pa sam mislio da pogledam i ovo. Ali da li samo meni opening izgleda retardirano sa celim odeljenjem kada djuska onako
![]()
2015-01-10, 16:44
Takav je opening i Death Parade-a , haha
![]()
Za sada je dobar anime ,nadam se da ce biti jos bolja u sljedecim epizoda i za sada vjerno prati mangu
2015-03-26, 19:59
Čitao sam mangu do neke tačke, ali sam onda zaboravio da nastavim. Sad ne znam gde sam stao.
![]() ![]()
2015-04-14, 20:03
12 epizoda je bila dobra ,nadam se da ce i sljedece epizode biti dobre.
2015-06-25, 12:42
Napokon sam pogledo taj anime ,dosta je dobar. Likovi mi najbolji jer kako smisljaju planove kako ubiti koro- senseija . Zadnja epizoda mi je bila jako dobra i jedva cekam drugu sezonu. Dajem ocjenu 8/10
2015-08-12, 23:40
Ogledao. Moram priznati da sam malo razocaran. Ne mogu da pronadjem nijednu jaku stranu ovog naslova, sve je nekako prosek ili nize. Previse je dumbed-down, ako tako mogu da se izrazim, za nize uzraste. Nema naznaka ozbiljnog anime-a. Manga mi je delovala znatno bolje i obecavajuce. Ipak, mislim da ce u sledecoj sezoni anime biti znatno ozbiljniji jer mi se cini da Koro-sensei ima prilicno mracnu proslost.
|
« Next Oldest | Next Newest »
|