Assassination Classroom (2015)
[Image: 69857l.jpg]

Quote:Odeljenje protuva pokušava da ubije svog novog profesora - vanzemaljsku hobotnicu sa bizarnim moćima i super snagom - pre nego što uništi Zemlju.

Prva epizoda je bila ok, izgleda kao zabavan naslov. GTO za siromašne začinjen sa malo Sci-fi-a
Reply
Citao sam mangu, pa sam mislio da pogledam i ovo. Ali da li samo meni opening izgleda retardirano sa celim odeljenjem kada djuska onako XD
Reply
Takav je opening i Death Parade-a , haha XD
Reply
Za sada je dobar anime ,nadam se da ce biti jos bolja u sljedecim epizoda i za sada vjerno prati mangu
Reply
Čitao sam mangu do neke tačke, ali sam onda zaboravio da nastavim. Sad ne znam gde sam stao. XD Ovo mange što sam pročitao je bilo, onako, dosta zanimljivo, ali isto tako i prilično generic. Pogledaću kad se završi čisto iz poštovanja prema mangi. Big Grin
[Image: 317bpjd.png]
Reply
12 epizoda je bila dobra ,nadam se da ce i sljedece epizode biti dobre.
Reply
Napokon sam pogledo taj anime ,dosta je dobar. Likovi mi najbolji jer kako smisljaju planove kako ubiti koro- senseija . Zadnja epizoda mi je bila jako dobra i jedva cekam drugu sezonu. Dajem ocjenu 8/10
Reply
Ogledao. Moram priznati da sam malo razocaran. Ne mogu da pronadjem nijednu jaku stranu ovog naslova, sve je nekako prosek ili nize. Previse je dumbed-down, ako tako mogu da se izrazim, za nize uzraste. Nema naznaka ozbiljnog anime-a. Manga mi je delovala znatno bolje i obecavajuce. Ipak, mislim da ce u sledecoj sezoni anime biti znatno ozbiljniji jer mi se cini da Koro-sensei ima prilicno mracnu proslost.
[Image: 317bpjd.png]
Reply

Users browsing this thread: 1 Guest(s)