Rage of Bahamut: Genesis
#31
Pa valjda si videla scenu posle creditsa Big Grin, možda je on probao da ih prevari, ali zaista nisam očekivao da zaista postane demon. XD
Reply
#32
Jesam... nisam iznenađena krajem.. nekako sam ga očekivala Big Grin
Reply
#33
Gotov je i Bahamut. MAPPA studio je zaista uspeo da izvuče maximum iz jedne prosečne android kartaške igre. Svet, likovi i radnja su usklađeni međusobno odlično i ovih 12 epizoda je predstavljalo jednu pravu fantasy poslasticu. Ovo možda nije najkvalitetniji anime godine, ali je svakako dobar naslov i predstavlja najveće iznenađenje u poslednjih nekoliko godina, jer čisto sumnjam da je iko očekivao nešto od ove serije.
Reply
#34
Svidela mi se serija i kraj mi je skroz ok, drago mi da nisu spasili zensku s nekim glupim izgovorom cisto da bude spasena, isto mi super sto se ovi nisu izvukli bez bas i jedne ogrebotine. Glupo mi jedino da Jovanka nista nije uradila, a vazi za nekog zajebanog svetog viteza.

Sve u svemu od pocetka do kraja je uspeo da izbegne standardne klise fazone. Smile

Nakon odjavne spice ima poster sa Amrom i Bahamutom i pise "Vraticu se," sta mislite jel moguca najava za drugu sezonu? Licno mislim da je kraj i nema razloga da se nastavi...
[Image: 76561198247150340.png]
Reply
#35
Ne verujem da ce biti druge sezone.
A sto se povreda tice.
-Koliko je kostao poraz Bahamuta?
-An arm and a leg XD
Reply
#36
Jedan od retkih novih naslova koje sam pogledao. Misljenje mi je nekako podeljenjo, s jedne strane me crtez i dizajn odredjenih stvari odusevljavaju dok ima i onih potpuno odbojnih elemenata koji su potpuni kontrast.
Prica? Malo otrcana. Ocekivao sam vise, naravno nije kao da nisam predvideo u kojem ce smeru manje-vise ici. Ali sam se nadao malo ozbiljnijem, manje cheezy fazonu anime. U odnosu na pregrst novih naslova definitivno je osvezenje.
Negde tek rodjen, negde davno zaboravljen
Reply
#37
Svrših ga. Očekivao sam više od ovog naslova posle prvih par epizoda uprkos svom tom mešanju baba i žaba, aždaja i carevih sinova.
Priča je definitivno najveća falinka ove serije. Grupa likova koja mora da spase svet od demona... Ono, kliše od početka do samog kraja.
A što se tiče samog kraj, on je skoro pa katastrofalan. Fora na koju je Martinet poražen je na nivou obdaništa, a Beelzebub je lipso od druge falinke od koje pati ovaj anime... ubrzanosti. Da l' zbog nedostatka kreativnosti ili budžeta ne znam, a nije ni bitno.
O Bahamutu ne treba trošiti reči... Uglavnom, kraj je ispao kao da su se smorili pa rešili da brže bolje otaljaju posao lol
Animacija je bila cool većim delom. OST solidan. Likovi su bili fini. Da nije bilo Rite, Favara i ekipe, poludeo bih od dosade jer anime mi je i ovako bio 60% dosadan.
Jedva sam ga odgledao do kraja.
Ono što mi se najviše svidelo u ovom naslovu je što su posvetila dosta pažnje odnosu između likova.
Većina scena sa Favarom i Amirom su priceless.

Enivej, serija jeste prijatno iznenađenje jer da neki članovi sa ove teme nisu cvrkutali hvalospeve na račun ovog naslova, verovatno ga ne bih nikad ni gledao... a ne bih ništa ni propustio, preterali ste ga! XD
[Image: 2nr3vi0.gif]
Reply
#38
Meni je bio dobar anime najviše zbog Rite, Favara ali i Kaisera (mislim da znamu što mu ime znači). Kad god sam ga vidjela na pameti mi je bilo kako ima dobre trepavice za maskaru.... šta da velim, cura sam XD
Reply
#39
Odlican anime, pogledao sam ga u jednom dahu..Interesantan, podsecao me na BErserk, Claymore, a to je u startu ogroman plus..Steta je samo sto ima 12 epizoda i jedino su zbrzali na kraju, neki likovi nisu iskoristili svoj potencijal. U svakom slucaju vredi odgledati anime, idealan za svakog ljubitelja gorepomenutih naslova i ef .
Reply
#40
Nije loše, ali nisam nimalo impresioniran. Anime je dosta zabavan za gledanje, ima dosta akcije i radnja je dinamična. Ali likovi mi nisu zablistali. Kraj je zbrzan i ima dosta rupa u priči. Međutim, efekti i fajtovi su odlično odrađeni i to je veliki plus. Ništa posebno, ali gledljivo.
[Image: 317bpjd.png]
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)