Akame ga Kill!
Ni meni se baš ne sviđa. Činilo mi se da je obećavao na početku, ali sam na pola prekinuo i ne nastavlja mi se. XD

Ma vraćam se na old school anime, ovo novo je sve manje-više smeće. Ima dovoljno starih naslova da gledam do tridesete. XD
[Image: 317bpjd.png]
Reply
Svake godine imas po par dobrih i zanimljivih naslova. Tako je bilo i ranije, samo sto ti kad kazes ''stari naslovi'' to obuhvata mnogo veci period pa ispadne da je ranije u sezoni izlazila gomila dobrih animea, a bilo je manje vise kao i sad (po neki dobar u sezoni i gomila smeca). Samo verovatno nije bilo toliko buke i hajpa oko ovako smesnih naslova. XD
[Image: bged4w.jpg]
Reply
Meni se svidela animacija i fajta sa onom ledenom ribom i ovom glavnom likusom, a ovo ostalo, zesci crap. Sve je to kul, kontam prerasli smo neke stvari, ali mi i dalje ne ide u glavu hajp oko nekih novih naslova. Najveci fenomen i puzzle mi je tokyo ghoul. Odgledao prvu sezonu i nemam neku preteranu zelju da gledam drugu. Tokyo Ghoul, SAO, AOT, nista van proseka, a dizu se u nebesa kao anime of the year. Bice da kvalitet iz godine u godinu sve vise opada, pa je nesto sto je ranije bilo prosecno sada vrh vrhova :/
@Vele: Imao sam i ja taj trip jedno vreme. It is good to be back to oldies stanje, ali se ispostavilo da su me odredjeni old school naslovi smarali sa sporim razvijanjem radnje i odugovlacenjem kod odredjenih stvari. Mada i pored toga imaju taj neki odredjeni shmek, gde imas osecaj da se ranije reziralo sa iole "mozga" za razliku od danas XD
[Image: Kingdom-anime-650x396.jpg]
Reply
Nema to toliko veze sa opadanjem kvaliteta, ne pratim preterano, ali današnji naslovi u proseku nisu ništa slabiji od nekih iz prošle decenije, ima par dragulja + gomila koja biva brzo zaboravljena. AoT, Tokyo Ghoul etc. su jednostavno ono što današnja mejnstrim publika (tj. militantne emo pubertetlije) najviše voli.
Reply
Golden age animea ne postoji, sranja uvek bilo i uvek ce biti. Svake sezone izadje po 50-60 naslova, vecina toga je smece naravno. Tako je i pre bilo.
Da sada ne izlazi nista kvalitetno nije tacno, evo uzmimo Scarovu anime lektiru, poslednjih godina ima naslova koji su vredni da se nadju na tim listama, tipa Ping Pong kao sportski naslov, Yamato kao space opera, Barakamon kao slice of life itd.

Ukratko - lopatu u ruke i kopajte po govnima novim dok ne nadjete nesto vredno vase paznje. A naslova poput TG, SAO, Akamea, itd ce uvek biti i klinci ce se uvek loziti na to.
Reply
^ Kako sad klinci? Pa ima ovde i matorih ljudi koji se loze na to. XD
Ping Pong je bio odlican. Uzeo da gledam samo zato sto volim stoni tenis, a ispalo je sjajno.
[Image: bged4w.jpg]
Reply
Pod "klinci" mislim na tu mainstream publiku od koje ima najvise zarade. XD
Reply

Users browsing this thread: 1 Guest(s)